Bruiloft | 11 mei 2012 | Mark & Jacoline

Ik heb voor het eerst gefotografeerd op een bruiloft!!! :-)

Ik mocht als 2e fotograaf met André Roosenburg mee naar de bruiloft van Mark en Jacoline, een supergezellig stel uit het “Zeeuwse” :-). De dag begon al vroeg bij de bruidegom die een prachtig blauw pak en bijpassende suède schoenen aan had. Mark en Jacoline begonnen de dag ongeveer 80 kilometer uit elkaar, dus de sportieve trouwauto werd meteen door Mark ingewijd om zijn bruid op te halen: lekker stoer zelf achter het stuur natuurlijk!

Het bruidspaar had ervoor gekozen de bruidsfoto’s vóór de ceremonie te maken en zagen elkaar voor het eerst die ochtend in het ouderlijk huis van Jacoline, waar zij stralend de trap af kwam in haar fonkelende jurk. Voor de fotoshoot waren er 3(!) locaties uitgekozen, wat prachtige foto’s opgeleverd heeft maar waardoor het wel lastiger was om ons aan de tijdsplanning te houden (we hebben gewoon een half uurtje van de lunchtijd afgesnoept :-)). Na de ietwat snelle lunch was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag: de huwelijksvoltrekking. In het gezelschap van familie en vrienden hebben ze elkaar het JA-woord gegeven en onder een regen van rozenblaadjes zijn ze als getrouwd stel het gemeentehuis uitgekomen waar zelfs het zonnetje zich nog even liet zien! Tijdens de kerkdienst mocht niet gefotografeerd worden, dus daar eindigde voor ons de dag.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen voor ’s ochtends is het toch zo goed als droog gebleven tijdens de shoot maar werd het ons toch nog een beetje lastig gemaakt door de harde wind! Vooral op het strand was het een hele uitdaging om de jurk, sluier en het mooie kapsel van Jacoline in het gareel te houden ;-) Het is wat anders dat de standaard zonnige strandfoto’s maar juist daarom vind ik ze des te mooier! Petje af voor Mark en Jacoline, ze hebben hard moeten werken tijdens de fotoshoot! :-)

André, bedankt dat ik je 2e fotograaf mocht zijn; ik heb het ontzettend leuk gevonden!

Mark en Jacoline, ik vond het geweldig dat ik er op jullie dag bij mocht zijn! Ik wens jullie een geweldige toekomst toe samen! Bij deze een paar van mijn favoriete foto’s van jullie dag.

Bruiloft leuk detailDetailfoto bruidegom & trouwautoHuwelijksreportage op het strandHuwelijksreportage op het strandHuwelijksreportage op het strandHuwelijksreportage op het strandHuwelijksreportage op het strandHuwelijksreportage treinmuseum GoesHuwelijksvoltrekking gemeentehuis TholenBruidsfotografieHuwelijksinzeging in de kerk