Bruiloft | 29 mei 2012 | Ruud & Chantal

Dinsdag 29 mei was ik als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie bij de bruiloft van Ruud en Chantal, een superlief stel dat elkaar ontmoet heeft via de radio538 chatbox. Nu, 8 jaar later zijn ze nog steeds erg gelukkig met elkaar, is hun eerste kindje op komst en wilden ze hun liefde graag, in het bijzijn van de belangrijkste mensen in hun leven, bezegelen met een huwelijk!

De huwelijksdag van Ruud en Chantal was heel gezellig en intiem met de officiële ceremonie in een kleine concertzaal in Wouw (indenwouwdfluit), begeleid door live orgel- en pianomuziek. Chantal had een prachtige jurk aan en Ruud had voor het eerst van zijn leven een pak aan (en het stond hem super! Vaker doen?! ;-))! Tijdens de plechtigheid las het bruidspaar elkaar de liefdesbrieven voor die ze voor deze gelegenheid hadden geschreven en waarin ze elkaar vertelden waarom ze de rest van hun leven samen door wilden brengen. Prachtige woorden en een mooi moment waarin de emoties en tranen zich niet lieten onderdrukken.

Voorbereidingen bruidegomTrouwauto en bruiddschoentjesTrouwautoHuwelijksvoltrekking concertzaal WouwHuwelijksvoltrekking concertzaal Wouw

Na de ceremonie volgde een gezellig lunch bij partycentrum ’t Appeltje, waarbij iedereen kon genieten van het mooie weer, lekker eten en goed gezelschap. Daarna hebben we een aantal groepsfoto’s gemaakt in het park en daarna zijn we met het bruidspaar verder gewandeld voor hun eigen huwelijksreportage. Al met al een prachtige dag met heerlijk weer, veel emoties en genegenheid.

Lunch met daggastenHuwelijkreportage Heidetuin, Bergen op ZoomHuwelijkreportage Heidetuin, Bergen op Zoom

Ruud en Chantal, ik wens jullie veel geluk en liefde toe; nu nog met z’n tweetjes maar binnenkort met ééntje meer. Ik vond het een voorrecht om erbij te mogen zijn op jullie speciale dag!