Bruiloft | 12 juni 2012 | Bart & Samantha

Bruiloften zijn gewoon geweldig! Ik kan er niet omheen; ook deze keer weer: een prachtige jurk, hardstikke leuk stel, superschattig zoontje helemaal in pak, en natuurlijk gewoon de berg liefde die op zo’n speciale dag de boventoon voert! Ik kan er geen genoeg van krijgen; het is elke keer weer genieten!

Dinsdag 12 juni was het DE dag voor Bart en Samantha en mocht ik weer mee als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie. Nadat we eerst een aantal foto’s hebben gemaakt van de laatste voorbereiding van de bruid, zijn we richting de bruidegom vertrokken waar we ook zijn laatste voorbereidingen hebben vastgelegd. Ook hun zoontje Ruben van 21 maanden vond het maar wát spannend! en tijdens de ceremonie was hij mijn grootste fan :-). Na de “first look” waarbij Bart overduidelijk helemaal ondersteboven was van zijn prachtige bruid, zijn we vertrokken naar een mooi park in de buurt voor de fotoreportage.

Voorbereidingen bruidVoorbereidingen bruidVoorbereidingen bruidegomVoorbereidingen bruidegom

Spanning voor de eerste ontmoeting van de dag… Bart’s gezicht spreekt boekdelen :-)

First-lookInstappen trouwauto

Ruben kon geen genoeg krijgen van de klassieke Peugeot trouwauto (“auto” en “open” waren de twee populairste woorden van de dag :-))

HuwelijksreportageBruidsreportage met trouwautoPeugeot trouwautoBruidsreportage

Zomaar in de sluier beland: een lieveheersbeestje voor geluk

Lieveheersbeestje voor geluk op je trouwdag :-)

De officiële ceremonie werd voltrokken in het stadhuis van Bergen op Zoom. De sfeer was heerlijk ontspannen; genieten! Oja, en Ruben was mijn grootste fan van de dag: mijn fototoestel was mega-interessant :-)

Huwelijksvoltrekking stadhuis Bergen op ZoomHuwelijksvoltrekking stadhuis Bergen op ZoomBruidsfotografie stadhuis Bergen op Zoom

Aan de arm van haar vader werd Samantha de kerk in begeleid (en check al die vrolijke slingers! Ooit zo’n gezellig versierde kerk gezien?)

Kerkelijke inzegening huwelijkKerkelijke inzegening huwelijkAansteken huwelijkskaarsJust married!

Na de kerkelijke inzegening van het huwelijk, was het voor mij tijd om weer naar huis te gaan, maar natuurlijk is er ’s avond nog een gezellig feest gebouwd!

Bart & Samantha, ik vond het super dat ik er op jullie trouwdag bij mocht zijn en wens jullie een geweldige en liefdevolle toekomst toe!