Bruiloft | 21 juni 2012 | Dirian & Suzanne

Deze keer weer een bruiloft op het randje van Zeeland. Dirian en Suzanne hebben elkaar op 21 juni 2012 het JA-woord gegeven en ik mocht erbij zijn (als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie) om de dag zo mooi mogelijk vast te leggen op camera! We begonnen de dag al vroeg bij de bruidegom die vanuit zijn ouderlijk huis zou vertrekken richting zijn bruid. Dirian had zelf het trouwvervoer geregeld en het was tot de ochtend zelf een verrassing voor iedereen, inclusief zijn ouders en natuurlijk ook de bruid, wat het zou zijn! Resultaat: een Fiat-je 500 dat je bijna zou willen knuffelen, zo schattig ;-).

Fiat 500 trouwautoFiat 500 trouwauto

De tuin en het ouderlijk huis van de bruid waren prachtig versierd met slingers, ballonnen en honderden pioenrozen allemaal in roze en witte kleurtinten. Terwijl Dirian het trouwboeket en de overige bloemen haalde, hebben wij de sfeer bij Suzanne vastgelegd en alvast kennis gemaakt met een klein deel van de familie. Suzanne en Dirian komen allebei uit een groot gezin en zoals je op de foto’s zult zien was de dag dus ook gevuld met veel familie! Broers, zussen, neefjes, nichtjes, opa, oma’s, ouders, vrienden: alles bij elkaar een gezellig grote groep! Na de “first look”, waar het geluk van af straalde, zijn we op pad gegaan in Tholen voor de huwelijksreportage.

Versieringen bruiloft pioenrozenVersieringen bruiloft pioenrozen Voorbereidingen bruid First-look

We begonnen bij molen “de verwachting”, waar Suzanne alvast vantevoren gereserveerd had en de eigenaars al klaar stonden om ons hartelijk te verwelkomen. De prachtige jurk van Suzanne en haar lange sluier waren een hele uitdaging op de smalle trappetjes van de molen! Naar boven ging wel redelijk, maar naar beneden was een grotere uitdaging! Gelukkig was nichtje Nadine van de partij om te helpen met de sleep en de sluier (en dit deed ze de hele dag met ontzettend veel plezier :-)) en is alles goed gegaan! Daarna hebben we nog een aantal foto’s gemaakt in één van de pittoreske straatjes rondom de molen waarna we naar de haven zijn gegaan voor het laatste deel van de shoot.

Bruidsreportage molen "de Verwachting" in TholenBruidsreportage molen "de Verwachting" in TholenBruidsreportage TholenBruidsreportage TholenBruidsreportage Tholen

Na de reportage sloten wij ons aan bij de rest van de familie die zich al verzameld had in een zaaltje in de buurt van het oude stadhuis van Tholen, voor lunch en een gezamenlijk begin van deze feestelijke dag. Alle corsages werden opgespeld; voor de mannen en jongens een witte, de dames kregen een roze roos en voor de meisjes waren er polscorsages met een klein roze roosje.

Corsages voor de bruidskinderen

Het was een volle boel tijdens de huwelijksplechtigheid en met zoveel kinderen is het natuurlijk altijd wat onrustig, maar dat zorgde ook juist wel voor een lekker levendige sfeer.

TrouwringenHuwelijksvoltrekkingHuwelijksvoltrekking

Nadat het officiële gedeelte achter de rug was, zijn er groepsfoto’s gemaakt en hebben alle kinderen ballonnen opgelaten voor Suzanne en Dirian!

Ballonnen oplaten voor het bruidspaarTijdens de groepsfoto's

Tijdens de daaropvolgende kerkdienst werd het huwelijk bevestigd, maar aangezien we in de kerk niet mochten fotograferen zijn André en ik even terug naar huis geracet om alvast de tot dan toe gemaakte foto’s op de computer te zetten. De rest van de feestelijkheden vonden plaats in restaurant Grevelingen, waar wij er nog even bij waren voor het aansnijden van de bruidstaart, die er niet alleen prachtig uitzag (helemaal in themakleuren, met echte rozen) maar ook nog heerlijk smaakte (wij hebben ook een stukje op :-))! We hebben nog een paar foto’s gemaakt langs het water met het pasgetrouwde stel waarna voor ons de dag er op zat en Suzanne en Dirian met hun gasten heerlijk gedineerd en aansluitend gefeest hebben!

BruidstaartBruidsreportage bij restaurant de Grevelingen

Suzanne en Dirian, ik wens jullie veel liefde en geluk toe en vond het geweldig dat ik op jullie dag aanwezig mocht zijn! Jullie, jullie families en alle pioenrozen hebben mijn hart gestolen :-)