Love-the-Dress | 2 juni 2012 | Irene & Renata

Samen met Joost (zie ook www.pixelfever.nl) heb ik begin juni een toffe fotoshoot gedaan met mijn vriendin Renata en haar buurvrouw, Irene. Beide dames wilden heel graag hun trouwjurk nog een keer aan en ik wilde supergraag een bruidsshoot doen. 1+1= een supergezellige middag/avond en een aantal coole foto’s! :-)

Perfecte timing met de bloemenpracht langs de Rotte en Bergse Voorplas en een gave wolkenlucht met af en toe wat zonnestralen als achtergrond. Renata en Irene hadden zelf wat vrolijk kleuraccenten gekozen, waar we ook de boeketjes en make-up op afgestemd hebben. Hun kapsels zijn gedaan door mijn zusje (mijn zusje is echt gewéldig met kapsels!!!) en maakten het plaatje helemaal compleet. Met diverse felicitaties onderweg hadden we in elk geval de “bruidslook” prima voor elkaar ;-). Ik had er nog niet over nagedacht, maar idd, 2 dames kan natuurlijk ook :-)

Al met al een supergezellige avond met 2 prachtige meiden en als afsluiter mochten we zelf nog een aantal foto’s maken in een supercoole vintage camper (waar de eigenaars de volgende dag mee op vakantie zouden gaan!)

Bij deze een selectie van onze foto’s:

Love-the-Dress fotoshootLove-the-Dress fotoshootTrash-the-Dress fotoshootLove-the-Dress shoot met molen op de achtergrondRode trouwschoenen met boeketPaarse schoenen en bruidsboeketLove-the-Dress fotoshootLove-the-Dress fotoshoot bij zonsondergangLove-the-Dress met Volkswagen busjeLove-the-Dress met Volkswagen busjeLove-the-Dress fotoshoot

Tot slot nog een paar lekker “retro” bewerkte foto’s :-)

Trash-the-Dress fotoshootLove-the-Dress fotoshoot