Loveshoot | 28 april 2012 | Johan & Karlijn

Mijn broertje en zijn vriendin hebben zichzelf ontbaatzuchtig beschikbaar gesteld als lijdend voorwerp voor mijn foto-obsessie :-). Helemaal verkleumd kwamen ze aan in Rotterdam na een middag “indoor” raften bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Gelukkig deed een kopje thee wonderen en zijn we snel op pad gegaan richting het Havenmuseum Rotterdam voor de fotoshoot. Op dit kleine stukje authentiek Rotterdams havengebied hebben we alle foto’s gemaakt en door de combinatie van een lekker industriele uitstraling, grove lijnen en felle kleuren (en natuurlijk de geweldige modellen!) is het een leuke serie geworden.

Zo bladerend door de foto’s merk ik weer dat mijn kleine broertje niet zo “klein” meer is; hij is inmiddels een echte man geworden met een prachtige vriendin aan zijn zijde!

Loveshoot havenmuseum RotterdamLoveshoot havenmuseum RotterdamLoveshoot havenmuseum RotterdamLoveshoot havenmuseum RotterdamIndustriele loveshoot

ps. Als je dit leest en je hebt een cool idee voor een loveshoot; ik sta altijd open voor toffe idee├źn, suggesties en “modellen-in-love”! (Voor zover ik het in kan plannen tussen het afmaken van mijn proefschrift natuurlijk ;-))