Bruiloft | 10 augustus 2012 | Jelle & Manon

Jelle en Manon hadden last-minute een nieuwe fotograaf nodig voor hun bruiloft en hadden hiervoor Lianne Dekker Fotografie gestrikt! Ik mocht mee als second shooter op deze supermooie dag!

We begonnen de dag bij Manon thuis, waar zíj er al helemaal prachtig uitzag maar haar vader nog even de puntjes op de “i” moest zetten: De labels zaten zelf nog in zijn pak! :-)

Voorbereidingen vader van de bruidVoorbereidingen bruid

Jelle kwam zijn bruid ophalen in een ontzettend gave rode caddilac! Manon stond binnen, met mij, te wachten tot hij aan zou bellen en ze elkaar voor het eerst die dag zouden zien. Allebei waren ze flink zenuwachtig, maar Jelle was zelfs zo van slag dat hij het bruidsboeket thuis had laten liggen! Gelukkig is het een superrelaxed stel en konden ze er de humor wel van inzien. De planning was ook lekker ruim en er werd snel iemand gestuurd voor het boeket! :-)

First look

Na de first look zijn we richting het oude centrum van Dordrecht gegaan voor de fotoshoot. Hier hebben we lekker relaxed foto’s gemaakt, Jelle & Manon hadden een ruime planning dus we konden heerlijk rustig aan doen. Eerst mét auto wat “stoere” shots en later in de oude straatjes met wat meer ouderwetse romantiek :-)

Bruidsfotografie bij de grote kerk van DordrechtRode cadillac bruidsautoBruidsfotografie bij de grote kerk van DordrechtBruidsfotografie bij de grote kerk van Dordrecht

Ze hadden ook weten te regelen dat er op het carillion van de grote kerk speciaal voor hen het nummer “Hey Jude” gespeeld zou worden! Dit was echt zo ontzettend romantisch, ik zwijmelde er zelf helemaal bij weg. Ik vind het gewoon geweldig om te zien dat twee mensen zo kunnen genieten van een moment en van elkaar en ik hou simpelweg van de geweldige, unieke dingen die elke trouwdag zo speciaal maken :-)

Hey Jude op het carillion van de grote kerk in DordrechtBruidsfotografie binnenstad DordrechtBruidsfotografie binnenstad Dordrecht

Tot slot zijn we nog even richting de haven gereden voor wat laatste foto’s voordat het tijd werd richting het stadhuis te gaan.

Bruidsfotografie binnenstad Dordrecht

Na de shoot was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag. Het ja-woord werd gegeven in het stadhuis van Dordrecht in een overvolle zaal. De sfeer was heel gezellig en ceremoniemeester Marcel kondigde met een flinke dosis entertainment de ambtenaar van de burgerlijke stand aan. De muziek tijdens de ceremonie was ook lekker swingend en de entree van Manon en haar vader was ook geheel in stijl: ze kwamen swingend de zaal binnen :-) Het was de bedoeling dat de ringen gebracht zouden worden door de twee bruidskinderen, maar het o-zo-schattige bruidsmeisje had er absoluut geen zin in, heeft eerst haar hele boeketje gesloopt, wilde daarna een driftbui beginnen en heeft de rest van de ceremonie op de gang doorgebracht :-)

Huwelijksvoltrekking gemeentehuis DordrechtHuwelijksvoltrekking gemeentehuis DordrechtHuwelijksvoltrekking gemeentehuis DordrechtHuwelijksvoltrekking gemeentehuis DordrechtHuwelijksvoltrekking gemeentehuis DordrechtHuwelijksvoltrekking gemeentehuis Dordrecht

Na de ceremonie is het hele gezelschap per enorme witte bus naar de feestlocatie gereden voor de toost, gezellige borrel, BBQ-buffet en, aan de berichten te horen, een hardstikke gezellig feest! De sluier van Manon wilde ook de hele dag niet echt blijven zitten, dus die is na de ceremonie meteen uitgegaan en aan de wilgen (ehm, lamp) gehangen :-) Onze dag zat er na de toost op, maar de voorbereidingen voor het eten zagen er al prima uit!

Bruidsauto & ouderwetse bus in binnenstad DordrechtToostBruiloft BBQ