Bruiloft | 3 augustus 2012 | Stefan & Elise

Ik mocht als 2e fotograaf mee voor Lianne Dekker Fotografie naar de bruiloft van Stefan en Elise. Het was een prachtige dag vol emotie in een schitterende omgeving!

Stefan was zóóó zenuwachtig vantevoren… Zij was bij haar ouders, hij bij de zijne. Hij kwam haar ophalen in een Audi, strak in pak, met het bruidsboeket dat hij zelf voor zijn bruid had uitgezocht en wachtte geduldig onderaan de trap tot hij naar boven mocht (met een hartslag van 180). Toen hij zijn Elise, in haar prachtige jurk, boven aan de trap ontmoette straalde het ervan af: Deze twee mensen houden ontzettend veel van elkaar en dit gaat hún dag worden :-).

Voorbereidingen bruidegomVoorbereidingen bruidVoorbereidingen bruidBallonnen bruiloftInstappen in de trouwauto

Stefan en Elise’s relatie was begonnen als een supermarkt-romance en vandaag gaven ze elkaar het JA-woord in het prachtige Kasteel van Rhoon.

Bruidsfotografie kasteel van RhoonBruidsfotografie kasteel van Rhoon

In klein gezelschap in de prachtige trouwzaal werd het huwelijk voltrokken, met veel emotie en hier en daar een traantje (allemaal van geluk!).

Huwelijksvoltrekking kasteel van RhoonHuwelijksvoltrekking kasteel van RhoonHuwelijksvoltrekking kasteel van Rhoon

Het prachtige weer zorgde er ook voor dat aansluitend het aansnijden van de bruidstaart, de champagnetoost en borrel heerlijk buiten in één van de kasteeltuinen kon plaatsvinden.

BruidstaartReceptie in de tuin van het kasteel van Rhoon

Rondom het kasteel van Rhoon waren genoeg mooie plekjes voor een leuke fotoshoot.

Bruidsfotografie kasteel van RhoonBruidsfotografie omgeving kasteel van RhoonBruidsfotografie omgeving kasteel van RhoonBruidsfotografie omgeving kasteel van RhoonBruidsfotografie omgeving kasteel van RhoonBruidsfotografie omgeving kasteel van RhoonBruidsfotografie omgeving kasteel van RhoonBruidsfotografie omgeving kasteel van Rhoon

Lianne, dankjewel dat ik met je mee mocht om deze bruiloft te fotograferen!

Stefan & Elise, ik vond het geweldig dat ik een stukje van jullie geweldige huwelijk met jullie mocht delen. Ik wens jullie een leven vol liefde toe!