Geregistreerd partnerschap | 1 augustus 2012 | Paul & Inge

Geen bruiloft, maar wel nét zo speciaal: Het geregistreerd partnerschap van Inge & Paul! Ze waren in eerste instantie van plan geweest om “gewoon even snel” een handtekening te zetten en later een feest te geven maar tijdens de voorbereiding is de dag langzaam maar zeker “gegroeid”. Ze hebben hun ouders als gevraagd als getuigen, diverse broers en zussen lieten weten dat ze hier ook wel graag bij wilden zijn, daarom toch maar wat meer aandacht aan de ceremonie besteed (anders komt iedereen maar voor 2 minuten :-)), dan ook maar speciaal shoppen voor extra mooie, leuke kleding en, als kers op de taart, hebben ze mij gevraagd als fotograaf ;-).

Inge had een superleuk jurkje en ontzettend toffe schoenen aan en Paul zag er natuurlijk ook geweldig uit! We hebben aan het eind van de ochtend een kleine fotoshoot gedaan rondom hun huis. Ze wonen in “Waterrijk”, een nieuwbouwbuurt met veel riet, bruggetjes en, je raadt het al, water!

Bruidsfotografie - geregistreerd partnerschapBruidsfotografie - geregistreerd partnerschapSupercoole trouwschoenenBruidsfotografie - geregistreerd partnerschapBruidsfotografie - geregistreerd partnerschapBruidsfotografie - geregistreerd partnerschapReportage Waterrijk, Woerden

De ceremonie vond plaats in het ruim 500 jaar oude gebouw van het stadsmuseum van Woerden. Voor de locoburgemeester was het de eerste keer dat hij een geregistreerd partnerschap voltrok, maar samen met Inge & Paul en hun gasten maakte hij er een leuk, persoonlijk en gezellig half uurtje van! De ceremonie was bijna hetzelfde als die van een huwelijksvoltrekking en de ambtenaar vergiste zich maar één keer en corrigeerde snel “bruidspaar” voor “partners” :-). Na de ondertekening van de akte, het jawoord en DE kus was het partnerschap voltrokken en nadat we nog een aantal groepsfoto’s gemaakt hebben, zat voor mij de dag er alweer op.

Geregistreerd parnerschap stadsmuseum WoerdenGeregistreerd parnerschap stadsmuseum WoerdenGeregistreerd parnerschap stadsmuseum WoerdenGeregistreerd parnerschap stadsmuseum WoerdenGeregistreerd parnerschap stadsmuseum WoerdenGeregistreerd parnerschap stadsmuseum WoerdenGeregistreerd parnerschap stadsmuseum Woerden

Inge & Paul, ik vond het super dat ik er bij mocht zijn. Ik wens jullie een leven vol liefde en geluk toe samen!