Bruidsfotografie Dordrecht

Leuke projecten en meer!

Veel te vertellen; een aantal superleuke fotoshoots, mee-loop bruiloften en zelfs een geregistreerd partnerschap! Dit alles komt binnenkort zeker op de blog, dus hou de site in de gaten :-)

First things first: Een aantal weken geleden ben ik meegelopen met fotografe Lianne Dekker. Het was superleuk om met haar op stap te gaan en te zien hoe zij werkt op bruiloften. Ik was via een vriendin gewezen op Lianne, die haar omschreef als een leuke, gezellige bruidsfotografe (met natuurlijk leuke & mooie foto’s :-)). Een korte mailconversatie en een gezellig kennismakingsgesprek later, mag ik nu af en toe mee op bruidsreportages!

Polscorsage bruidBruidsfotografie DordrechtBruidsfotografie Dordrecht

Een ander project waar ik hard mee bezig ben is een nieuwe website! Tot nu toe plaatste ik mijn fotografie-berichten op “onze” eigen www.robenlieneke.nl website maar ik ben hard bezig met het maken van een nieuwe site die een plekje gaat krijgen op www.lienekefotografie.nl!!! Ik heb besloten om mijn blog alvast te verplaatsen; de rest volgt hopelijk snel :-)