Bruiloft | 31 augustus 2012 | Martijn & Sabrina

Op vrijdag 31 augustus ben ik met André Roosenburg mee geweest als 2e fotograaf op de bruiloft van Martijn en Sabrina. Het weer van donderdag op vrijdag was absoluut verschrikkelijk en iedereen hoopte ontzettend hard op droog weer. Van alle dingen die je kunt plannen voor je bruiloft is “het weer” één van de weinige dingen die helemaal buiten je macht liggen. Er was onweer, regen en storm tot ’s ochtends vroeg maar gelukkig is het vanaf toen alleen nog maar mooier geworden! Ongeveer precies met het ja-woord is zelfs de zon gaan schijnen!

Toen we bij Sabrina aankwamen, was de kapster bezig met de finishing touches voor het bruidskapsel. André is richting de bruidegom vertrokken terwijl ik bij Sabrina en haar moeder en zusje ben gebleven om de rest van de voorbereidingen vast te leggen.

Regenachtige trouwdag?BruidskapselVoorbereidingen bruidVoorbereidingen bruid

Spanning bovenaan de trap, nét voordat Martijn en Sabrina elkaar voor het eerst die dag zien.

Wachten op de bruidegom

Het originele plan was om de bruidfoto’s op landgoed Lievensberg (de heidetuin) te maken maar omdat het risico op een modderbad vrij groot was (met alle heftige regenbuien die ’s ochtends vroeg nog gevallen waren), is besloten het schema iets aan te passen. De huwelijksvoltrekking vond plaats in Willemstad, een oud vestingstadje aan het water. Hier hebben we het eerste deel van de huwelijksfoto’s gemaakt en aan het eind van de middag, toen de heidetuin inmiddels behoorlijk opgedroogd was, zijn we nog even naar Bergen op Zoom gereden om alsnog een paar foto’s op het landgoed te maken.

BMW trouwautoBruidsreportageBruid & Bruidegom

Superromantisch, maar ook met heel veel lol :-)

Bruidsreportage

Wat een wolk tule!

Bruidsjurk met een wolk tule

De huwelijksvoltrekking vond plaats in de prachtige bovenzaal van het monumentale Mauritshuis.

Huwelijksvoltrekking Mauritshuis WIllemstad

Geëmotioneerd toen de ambtenaar sprak over de band met haar beste vriendin, die ook haar getuige was.

Huwelijksvoltrekking Mauritshuis WIllemstad

En natuurlijk DE kus :-)

Huwelijksvoltrekking Mauritshuis WIllemstad

Na de huwelijksvoltrekking stond het kleine broertje van Sabrina beneden aan de trap te wachten (vanwege een verstandelijke beperking was het voor hem te veel spanning om bij de ceremonie aanwezig te zijn). Hij stond met open mond te kijken naar het prachtige bruidspaar!

Huwelijksvoltrekking Mauritshuis WIllemstad

Als getrouwd stel naar buiten komen in het zonnetje door een wolk van bellen; super!

Zonnetje & bellenblaas

Sabrina is niet de enige die van een bruidsboeket met lelies houdt ;-)

Bruidsboeket trekt insecten aan :-)

Na het aansnijden van de taart en een toost op het bruidspaar, zijn we, zoals gezegd, nog even naar Bergen op Zoom gereden voor een mini-fotoshoot in de heidetuin.

Aansnijden bruidstaartBruidstaart met vlindersBruidstaartBruidsreportage heidetuin Bergen op ZoomBruidsreportage heidetuin Bergen op ZoomBruidsreportage heidetuin Bergen op Zoom

Lieve Martijn & Sabrina, ik vond het geweldig samen met André op jullie bruiloft te mogen fotograferen en ik wens jullie een leven vol liefde toe samen!