Proefschrift: DNA Damage and Aging

Een mijlpaal bereikt: het proefschrift is naar de drukker!!!

DNA Damage and AgingHet is een tijdje geleden dat ik voor het laatst wat van me heb laten horen op mijn website. De reden: Ik ben ontzettend hard bezig geweest met mijn proefschrift –> 5 jaar onderzoek gebundeld in een boekje. Hoe lang een project ook duurt, aan het eind moet er altijd nog veel gedaan worden. Alle hoofdstukken moesten in dezelfde opmaak gezet worden, de laatste teksten moesten verbeterd, er is dubbel-dubbelgecheckt voor spelfouten en lettertypes, alle figuren zijn in het juiste format in de bestanden gezet, de samenvattingen zijn geschreven, de bladzijdenummering en index zijn gemaakt en 3x gecheckt, alles is in het juiste bestandsformaat gezet voor de drukker, de voorkant van het boekje is gemaakt … Kortom, ik was er druk mee!

Maar nu, vandaag, is alles opgestuurd naar de drukker!!! Precies 200 bladzijden dik is het nu echt uit mijn handen. Af. Klaar. Nu is het wachten op de proefdruk en als alles goed is, worden over 2 weken de boekjes geleverd! Een mijlpaal dus en daar gaan we zeker een borrel voor inschenken vanavond! :-)

Morgen meteen lekker aan de slag met de foto’s van de gezellige bruiloft van Martijn en Sabrina waar ik op 31 augustus, als 2e fotograaf voor AndrĂ© Roosenburg, mocht fotograferen. Komende vrijdag staat er weer een bruiloft in de agenda; ik heb er weer zin in! Ook kan ik nu eindelijk de rest van deze site afmaken, want die ligt ook al een tijdje te wachten tot ik tijd heb :-)