Bruiloft | 21 september 2012 | Niek & Regina

Niek en Regina zijn al heel lang ontzettend gelukkig met elkaar, hebben twee schatten van kinderen en hebben op 21 september hun liefde voor elkaar bezegeld met een huwelijk. Ik mocht er, als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie, bij zijn om deze bijzondere dag vast te leggen. ’s Ochtends vroeg begonnen André en ik bij de Regina en haar moeder, waar ik gebleven ben tijdens het aantrekken van de jurk. Het was een hele uitdaging om de vetersluiting van Regina’s prachtige jurk perfect dicht te krijgen, maar het was ook een mooi en emotioneel moment voor moeder en dochter samen in de voorbereiding op de trouwdag!

Voorbereidingen bruidVoorbereidingen bruid

André heeft ondertussen de voorbereidingen bij de bruidegom en hun twee kinderen vastgelegd. Na de “first look” onderaan de trap zijn we op pad gegaan voor de trouwfoto’s. Het eerste kwartiertje mét de kinderen en daarna lekker ontspannen met alleen de bruid en bruidegom.

BruidskinderenBruidsreportage met kinderenBruidsreportage met bijzonder, modern boeketFord trouwauto

Na de shoot had de hele familie zich al thuis verzameld voor een hapje en een drankje…

Bruidsfotografie lunch

…waarna het tijd was om naar het stadhuis te vertrekken voor de huwelijksvoltrekking. De buren en buurtkinderen waren natuurlijk hardstikke nieuwsgierig naar het mooie stel, dus moest er voor het huis wel even geshowd worden!

De buren bewonderen het bruidspaar

De zaal in Steenbergen was absoluut prachtig, met een heerlijk zonnetje dat door de grote ramen naar binnen stroomde en de mooie bloemstukken (in dezelfde stijl als het bijzondere trouwboeket!) en het bruidspaar letterlijk in het zonnetje zette :-)

Huwelijksvoltrekking SteenbergenHuwelijksvoltrekking SteenbergenHuwelijksvoltrekking SteenbergenHuwelijksvoltrekking SteenbergenHuwelijksvoltrekking Steenbergen

Na het ondertekenen van de akte kon je meteen zien dat alle spanning verdween als sneeuw voor de zon. Een ontspannen, stralend bruidspaar liep als man en vrouw de zaal uit!

Net getrouwd!

Na de gemeentelijke plechtigheid werd hun huwelijk bevestigd in de Gummaris-kerk in Steenbergen.

Huwelijksinzegenis in de Gummariskerk in Steenbergen

Voor de ringen hadden ze een schattig ringkussentje: een vilten bloemetje dat speciaal voor hen in bruilofts-kleuren gemaakt was!

Bijzonder ringkussentje

…en deze werden gebracht door hun grote kleine man :-)

Huwelijksinzegenis in de Gummariskerk in SteenbergenAansteken van de huwelijkskaarsMuziekale begeleiding van de huwelijksdienst

Na de kerkdienst is het hele gezelschap naar de feestlocatie gegaan voor een toost, gezellige borrel, een héérlijk stukje bruidstaart (met glitters :-)) en later op de avond natuurlijk ook nog een geweldig feest (waar André ook nog heeft gefotografeerd).

Receptie in de tuinBruidstaart met glitters

Lieve Niek en Regina, ik wens jullie een liefdevolle toekomst toe en vond het geweldig dat ik op jullie dag aanwezig mocht zijn!