Eindelijk! Nu is het echt helemaal af!

Promotie Lieneke Uittenboogaard

Op 31 oktober heb ik het onderzoek dat ik de afgelopen jaren heb uitgevoerd aan de afdeling Genetica van het Erasmus MC mogen verdedigen.

Ten overstaan van familie, vrienden, collega’s heb ik eerst uitgelegd waar mijn onderzoek zich mee bezig heeft gehouden waarna ik met een commissie van hoog(&zeer-)geleerde opponenten van gedachten heb gewisseld over mijn werk. Op basis hiervan, en de afgelopen jaren natuurlijk, heb ik daarna de graad van “Doctor” verkregen!!!

Promotie Lieneke UittenboogaardPromotie Lieneke UittenboogaardPromotie Lieneke Uittenboogaard

Ik heb, ondanks alle zenuwen vooraf, een ontzettend leuke en gezellige dag gehad en was vooral echt overweldigd door alle lieve, leuke, grappige, fijne en welgemeende berichten, knuffels, bloemetjes, kado’s & aandacht! Bedankt!