Bruiloft | 10 nov 2012 | Danny & Annemiek

Dat Danny & Annemiek op 10 november 2012 (10/11/’12) zouden gaan trouwen, was al jaren geleden besloten. Op deze bijzondere datum zijn ze precies 10 jaar samen! Tien jaar “verkering” bezegelen met een huwelijk, wat geweldig! Ik was, als 2e fotograaf voor André Roosenburg, mee op deze speciale dag.

Het weer was vrij nat en grijs, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb de voorbereidingen bij Annemiek vastgelegd, terwijl André datzelfde bij de bruidegom deed (dat is duidelijk één van de voordelen van het hebben van 2 fotografen!).

Voorbereidingen bruidDetailfoto sieraden en trouwkaartVoorbereidingen bruidVoorbereidingen bruid

 Na de “first look” was er nog even tijd voor koffie en thee voordat we richting landgoed Lievensberg vertrokken voor de bruidsfoto’s. De herfstkleuren waren écht op z’n mooist op deze dag, dus daar hebben we ook volop gebruik van gemaakt! Grijs & grauw? Echt niet! :-)

Bruidsreportage landgoed LievensbergTrouwauto met herstkleurenBruidsreportage landgoed LievensbergBruidsreportage landgoed LievensbergBruidsreportage landgoed LievensbergBruidsreportage landgoed Lievensberg met prachtige herfstkleurenBruidsreportage landgoed Lievensberg met prachtige herfstkleurenBruidsreportage landgoed Lievensberg met prachtige herfstkleuren

Dankzij de superruime en relaxte planning, was er meer dan genoeg tijd voor de lunch thuis (een vol huis!) en is er zelfs nog sesamstraat gekeken ;-). De huwelijksvoltrekking vond plaats in “het oude raadhuis” in Halsteren. Het was een gezellige ceremonie, waar zeker genoeg gelachen werd!

Huwelijksvoltrekking HalsterenHuwelijkvoltrekking in 't Oude Raadhuis in HalsterenHuwelijkvoltrekking in 't Oude Raadhuis in HalsterenHuwelijkvoltrekking in 't Oude Raadhuis in HalsterenHuwelijkvoltrekking in 't Oude Raadhuis in Halsteren

De rest van de feestelijkheden vonden plaats in de Raayberg in Bergen op Zoom, waar Annemiek en Danny onthaald werden met in een regen van glitters, waarna geproost werd op het net getrouwde stel. Annemiek is getrouwd met een bakker en dus was ook de bruidstaart éxtra speciaal (en héérlijk!), met prachtige handgemaakte paarse roosjes.

Confetti bruidsjurkHuwelijksfeest in de RaaybergBruidstaart met leuke topper!Ring-shot met roosje van bruidstaart

Beste Danny & Annemiek, dankzij overenthousiaste familie en vrienden zitten jullie er de komende winter warmpjes bij (die hebben namelijk allemaal blokken hout meegenomen naar het feest!), en ook ik wens jullie nog vele jaren saampjes voor de haard toe!