Bruiloft | 2 nov 2012 | Peter & Elise

Peter heeft Elise ten huwelijk gevraagd tijdens een wandeling bij de Grevelingen. Superromantisch en helemaal volgens het boekje, op z’n knieën en al :-) Op vrijdag 2 november hebben ze elkaar het ja-woord gegeven en ik was erbij, als tweede fotograaf voor André Roosenburg. De dag begon supervroeg, om half 8 stonden we bij de bruid en haar familie op de stoep. Ik ben, zoals vaker de laatste tijd, bij de bruid, Elise, gebleven om haar voorbereidingen vast te leggen, terwijl André richting de bruidegom is vertrokken. Bij Elise gingen alle voorbereidingen rustig en relaxed. Haar, make-up, broer en moeder werden zelfs nog snel geknipt, alles zonder enig spoortje zenuwen (al waren de broers wel ietwat onrustig :-)).

Tussendoor heb ik de sfeer en wat details vastgelegd en heb ik ook de jurk vast bewonderd, die boven op haar kamer hing te wachten.

Voorbereidingen bruid: Make-upbruidsfotografie details voorbereidingenBruidsschoenenSluierVoorbereidingen bruidAantrekken bruidsschoentjes

Nadat Peter gearriveerd was in de trouwauto (een snelle BMW) en het bruidspaar elkaar bewonderd had, zijn we naar de heidetuin van Bergen op Zoom vertrokken voor een romantische, herfstachtige fotoshoot.

Bruidsreporage landgoed LievensbergBruidsreporage HeidetuinBruidsreporage landgoed LievensbergBruidsreporage HeidetuinBruidsreporage landgoed LievensbergBruidsreporage landgoed LievensbergZo uit een sprookje!

Het wettelijk huwelijk werd gesloten in het gemeentehuis van Tholen.

Entree bruidspaar in gemeentehuis TholenHuwelijkvoltrekking gemeentehuis TholenHuwelijkvoltrekking gemeentehuis TholenHuwelijkvoltrekking gemeentehuis TholenHuwelijkvoltrekking gemeentehuis Tholen

…waarna iedereen is vertrokken naar Oud Vossemeer voor de trouwdienst. Peter en Elise zijn beiden in een muzikale omgeving opgegroeid, wat ook tijdens de dienst duidelijk naar voren kwam; vrienden en familie hadden gezorgd voor diverse muziekale intermezzo’s. Prachtig orgelspel, een keyboardstuk speciaal voor het bruidspaar en een aantal liederen die door het koor ten gehore werden gebracht. Peter heeft zelf ook ervaring als dirigent en heeft, helemaal onverwachts, zelfs het koor even gedirigeerd!

Trouwauto MercedesInzegening kerkdienst Oud VossemeerInzegening kerkdienst Oud VossemeerInzegening kerkdienst Oud VossemeerInzegening kerkdienst Oud Vossemeer

Na de dienst werd de taart aangesneden, waarna voor ons de dag erop zat.

Bruidstaart aansnijden

Lieve Peter & Elise, ik wens jullie een leven vol liefde toe en een geweldige toekomst samen!