Friends | 23 nov 2013 | Anique, Lyssa, Sonja & Tara

Drie vriendinnen van mijn zusje hadden het plan opgevat om haar, voor haar verjaardag eind september, een fotoshoot kado te doen! Ze kennen elkaar al jaren, maar staan eigenlijk nooit met z’n 4-en op foto’s. Voor de fotolokatie is gekozen voor “de keuken”. Mijn ouders hadden toevallig nét een spikplinternieuwe keuken laten plaatsen en gezien het feit dat de dames vooral fan zijn van gezellig borrelen en samen eten, hebben we een middag in de keuken gepland! (Het is altijd leuk om een lokatie te kiezen die bij je past!). De lol (en het meel) spatte ervanaf, maar er werd ook serieus hard gewerkt ;-)

 Koekjes bakkenKoekjes bakkenLachen met meel :-)Koekjes decorerenKoekjes decorerenKleurrijke zelfgemaakte koekjes

Nadat de koekjes klaar waren (en het buiten ook weer een beetje droog was geworden), hebben we ook nog wat meer “traditionele” foto’s gemaakt.

Kleurrijke zelfgemaakte koekjesvriendinnen fotoshootvriendinnen fotoshootvriendinnen fotoshoot

Lieve Anique, Lyssa, Sonja & Tara, ik hoop dat jullie nog heel lang zo veel lol hebben samen als tijdens de fotoshoot! :-)