Loveshoot | 28 okt 2012 | Tim & Arlette

Arlette is een goede vriendin van mij sinds de middelbare school en volgend jaar trouwt ze met haar vriend (verloofde!) Tim. Samen met mijn PIXELfever-collega Joost, hadden we een toffe Loveshoot gepland, want wat is er nu leuker dan een verliefd stel fotograferen?! :-)

Tim & Arlette hebben elkaar in Rotterdam ontmoet en daar zijn ze, tot nu toe, ook blijven plakken :-) Het is een gezellig stel, dat houdt van de stad (vooral Rotterdam) en elkaar. Vandaar dat we gekozen hebben voor een superrotterdamse locatie voor de shoot. De mooie boten in de oude haven, de kleine stukjes “groen” én het uitzicht op de skyline van de stad, zorgden samen voor een gevariëerde, maar wel typisch Rotterdamse achtergrond.

Het was best fris eind oktober, en met een straffe wind op het puntje van de pier was het flink bikkelen voor Arlette en Tim (en ook onze vingers vielen er tegen het eind vd shoot bijna af ;-)), maar met een kop thee en een borrel toe, was de kou al snel weer vergeten!

Rotterdamse loveshootRotterdamse loveshootLoveshoot Tim & ArletteLoveshoot aan de VeerhavenHalverwege de loveshoot opwarmen in de autoLoveshoot Rotterdam by Night

Geweldig dat ik dit leuke stel tot mijn vrienden mag rekenen! Lieve Tim & Arlette, veel plezier met de voorbereidingen voor jullie bruiloft en vast tot snel! XXX

Joost, het is altijd tof met jou op stap te gaan! De foto’s zijn weer super! :-)