Over visitekaartjes, cakepops & Schotse Hooglanders

Het zijn drie dingen die absoluut niets met elkaar te maken hebben, afgezien van het feit dat ze mij blij gemaakt hebben de afgelopen week ! :-)

Visitekaartjes!

Ik heb mijn fotografie-passie nu toch echt omgezet van een “uit-de-hand-gelopen hobby” tot een echt bedrijfje! Het is nu officieel: ik heb me ingeschreven bij de kamer van koophandel! “Lieneke Fotografie” is een feit! Bij een echt bedrijf horen natuurlijk ook visitekaartjes en deze week zijn mijn kaartjes (zelf ontworpen :-)) binnengekomen!

De foto op de achterkant is van het prachtige stel Bart & Samantha. Ze zijn in juni getrouwd en ik was er bij als 2e fotograaf voor André Roosenburg. De absolute liefde en tederheid die van hen afstraalt vind ik echt geweldig!

Mijn nieuwe visitekaartjes!

Cakepops en andere high-tea heerlijkheden

Afgelopen weekend heb ik heerlijk in de keuken gestaan, met twee vriendinnen, om onze eigen high tea te creeëren. We hebben cakepops gemaakt (kleine balletjes gemaakt van cakekruimels op een stokje) en ons vooral uitgeleefd om ze zo creatief mogelijk te versieren. Ook hebben we chocolade-zandkoekjes gemaakt (met twee kleuren! :-)) én cupcakes met een óverheerlijke (maar o-zo-niet-goed-voor-de-lijn) frosting. Dit is een mooie gelegenheid om even al deze zoetigheid te showen!

Cakepops en koekjes

Schotse Hooglanders

Om van de sneeuw te genieten, zolang het er nog ligt, ga ik het liefst buiten op stap, in plaats van ’s ochtends vroeg op de sportschool te zwoegen. Het is hard werken in de sneeuw, we houden er wel een flink tempo in, maar ó-zo-prachtig als je af en toe de tijd neemt om je heen te kijken. De Kralingse Plassen, het Bergse Bos, … allemaal binnen een kwartiertje fietsen vanaf hartje Rotterdam. De zon op zien komen boven het water, oog-in-oog met Schotse Hooglanders in de sneeuw… de mooiste sport-uurtjes in Nederland! :-)

Schotse Hooglanders in de sneeuw