Save-the-date & Trouwkaarten

Afgelopen week heb ik gezellig met André afgesproken voor koffie (thee eigenlijk, in mijn geval) om de bruiloften voor het komend jaar door te spreken. Hij had ook nog een klein “kadootje” voor me meegenomen: de trouwkaart van Arjan & Mayke die volgende maand gaan trouwen en waar ik als 2e fotograaf ook bij zal zijn! Zij hadden ook speciaal voor mij een kaart opgestuurd, echt ontzettend leuk!

Trouwkaart Arjan & Mayke

…en als we het dan toch over leuke kaartjes hebben :-), Tim & Arlette hebben één van de foto’s van hun loveshoot (zie hier voor de blog-post) gebruikt voor hun save-the-date kaartje! Lekker strak, modern, Rotterdams en toch ook super romantisch!

Save-the-Date kaart Tim & Arlette Save-the-Date kaart Tim & Arlette

Happy Weekend! :-)

Eén reactie

  1. Hallo Lieneke ik heb vandaag je hele site eens bekeken je maakt prachtige foto”s. super dat je van je hobby een bedrijfje hebt gemaakt het ziet er ook heel professioneel uit. van harte daarmee. groetjes Anja