Bruiloft | 1 mrt 2013 | Arjan & Mayke

Arjan & Mayke zijn inmiddels al ruim 2 weken getrouwd en alweer terug van hun huwelijksreis naar het prachtige Egypte. Ik vond het geweldig dat ik er op hun trouwdag bij mocht zijn als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie.

Wanneer ik als 2e fotograaf mee ga, ontmoet ik het bruidspaar meestal pas op hun trouwdag. Het was voor mij dus ook erg leuk dat ik vantevoren van Arjan & Mayke al hun trouwkaart toegestuurd had gekregen. Zo voelde ik me toch al een beetje bij de bruiloft betrokken.

’s Ochtends héél héél vroeg stonden we al bij Mayke voor de deur om te beginnen met het vastleggen van de voorbereidingen. Toen wij arriveerden was de kapster al bezig om Mayke’s haar in de krul te zetten voor een prachtig opgestoken kapsel. Terwijl André naar de bruidegom is gegaan, heb ik de rest van de voorbereidingen vastgelegd en natuurlijk ook alvast was details van haar klassieke jurk en accessoires.

voorbereidingen bruidskapseldetails trouwjurk, bruidsschoenen en sieradenknuffelbeer en bruidssluierTijdloos plaatje van een klassieke bruidvoorbereidingen bruidvlinders brengen geluk op je trouwdag

Na de “first look” van het bruidspaar zijn we, via een korte stop bij één vd oma’s, richting het pittoreske Veere gereden voor de bruidsreportage. Veere heeft een geweldige combi van haven, kade en ouderwets gezellige straatjes en ondanks het grijze, koude weer was het heel leuk om hier te fotograferen.

embleem trouwautobruidsreportage Veerebruidsreportage Veerebruidsreportage Veerebruidsreportage Veeredetailfoto bruidsboeket en jurkbruidsreportage Veere

Daarna zijn we naar het stoomtreinmuseum in Goes gereden, waar we ook nog een aantal foto’s hebben gemaakt.

…..dit soort momenten, waarbij ik precies in een doorkijkje kan vangen dat de bruidegom zijn bruid uit de auto helpt, vind ik altijd geweldig!

de bruidegom helpt zijn bruid met uitstappentrouwauto bij het stoomtreinmuseum in Goesbruidsreportage treinmuseum Goes

Voor dit deel van de fotoshoot, waren ook de bruidsmeisjes aanwezig. Ze vonden het allemaal nog wel wat eng, maar toen de chauffeur van de trouwauto de bellenblaas tevoorschijn trok, kwamen ze al snel uit hun schulp gekropen. Daarna hadden we alleen nog wat snoepjes en een beetje geduld nodig :-)

bruidsreportage treinmuseum Goes

De officiële huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis van Goes was heerlijk ontspannen en de bruidsmeisjes (nouja, één van de bruidsmeisje, de jongste wilde toch liever niet :-)) mochten zelfs op de tafel staan om de ringen te overhandigen!

De vader van de bruid geeft zijn dochter weghuwelijksvoltrekking gemeentehuis Goeshuwelijksvoltrekking gemeentehuis Goeshuwelijksvoltrekking gemeentehuis Goesbruid en bruidsmeisjeclose-up van het bruidsboeket en de trouwringen

Onze werkdag eindigde na de gemeentelijke ceremonie, maar voor Arjan & Mayke begint het avontuur pas net.

Lieve Arjan & Mayke, ik hoop dat jullie heerlijk aan het genieten zijn van jullie eigen plekje en wens jullie een leven vol liefde toe samen!