Bruiloft | 25 mei 2013 | Tim & Arlette

Een superbijzondere, zenuwslopende, absoluut geweldige, speciale en emotionele bruiloft: die van mijn vriendin Arlette en de liefde van haar leven: Tim. Ze vierden deze dag met hun familie & vrienden in restaurant de Wissel in Zundert.

Ik ben zenuwachtig voor élke bruiloft die ik fotografeer, maar zoveel nachtmerries over kapotte apparatuur, mislukte foto’s, teleurstellingen en verknalde momenten heb ik nog nooit gehad. Maar, … ik zou het zó weer doen! Wat fantastisch om zo persoonlijk betrokken te kunnen en mogen zijn!

Ik had voor deze dag mijn foto-collega Joost Smit mee als 2e fotograaf. Terwijl hij de voorbereidingen van de mannen vastlegde, begonnen Arlette en ik de dag gezellig bij de kapster, waar haar bruidskapsel en make-up gedaan werden.

Close-up bruidsmake-up Bruidsmake-up en kapsel bij Marian's Hairstyling in Zundert Bruidsmake-up en kapsel bij Marian's Hairstyling in Zundert Bruidsschoenen buiten op de schommel

De rest van de voorbereidingen vonden plaats in De Wissel, het sfeervolle restaurant van Tim’s ouders. Alles, met uitzondering van de bruidsreportage, was op loopafstand van deze mooie locatie.

bruidsfotografie Zundert Brabant

We hadden niet alleen een officieel first-look moment gepland voor de bruid & bruidegom, maar ook voor de bruid en haar vader. Zo zorg je dat het moment dat een vader zijn dochter voor het eerst als bruid ziet, niet onopgemerkt voorbij gaat.

first-look moment met de bruid en haar vader first look bruid en bruidegom

Na de first look zijn we op pad gegaan voor de fotoreportage. We hebben foto’s gemaakt in- en rond de Angorahoeve, een pittoresk huisje in het beheer van Natuurmonumenten, midden in de bossen van Zundert. Tim & Arlette zouden hier ook hun huwelijksnacht doorbrengen en aangezien het zo’n prachtige locatie is, was het super om hier ook een deel van de bruidsreportage te maken.

Bruidsfotografie Zundert Brabantbruidsreportage bij de Angorahoevebruidsreportage bij de Angorahoevebruidsreportage in de Angorahoevebruidsreportage bij de Angorahoeve

In verband met de regen van de afgelopen tijd zijn we niet het bos in gegaan, maar hebben in plaats daarvan het 2e deel van de foto’s gemaakt in de tuin van kennissen uit het dorp. Met een eigen galerie erbij, leek dit plekje ook rechtstreeks uit een magazine te komen!

Bruidsfotografie Tim & Arlettebruidsreportage bij atelier in Zundert

Weer terug bij de Wissel werd het bruidspaar vrolijk onthaald door de inmiddels gearriveerde gasten, waar we na een luxe lunch naar het gemeentehuis zijn gewandeld. De officiële huwelijksvoltrekking was extra persoonlijk door speeches voor het bruidspaar van hun vrienden en er zijn diverse tranen gelaten (van geluk natuurlijk :-)).

huwelijksvoltrekking gemeentehuis Zundert

Daarna is het huwelijk bevestigd tijdens een kerkdienst in het van Gogh-kerkje, een mooie locatie met een rijke historie.

kerdienst huwelijk van Gogh kerk Zundertkerdienst huwelijk van Gogh kerk Zundertkerkdienst details fotografieBallonnen oplaten op bruiloft

Na een gezellige receptie, mochten alle daggasten aanschuiven voor het diner, dat tussen de gangen door opgeluisterd werd door diverse ontroerende, grappige, lieve, soms hilarische, speeches van ouders & familie en tot slot ook het bruidspaar zelf. Aan het slot van het diner werd de bruidstaart aangesneden, en ik kan uit eigen ervaring vertellen dat ‘ie minstens zo lekker smaakte als ‘ie eruit ziet! :-)

diner huwelijk in de Wissel in ZundertTrouwkaart en details fotografiespeeches tijdens het huwelijksdiner in de WisselBruidstaart van Bakkerij Raats

Het feest werd geopend met een spectaculaire openingsdans ;-), en iedereen heeft gedanst tot het bruidspaar uitgezwaaid was en de muziek uit- en de lichten aan gingen!

Originele openingsdanshuwelijksfeest in de Wissel, Zundertwensballon oplaten

Lieve Arlette en Tim, ik vond het een eer dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Ik wens jullie een leven vol liefde toe, met familie en vrienden, maar vooral ook met elkaar! XXX Lieneke

Eén reactie

  1. Gave foto’s, mooi stel.
    Veel plezier samen!!