Bruiloft | 24 mei 2013 | Frank & Irma

Frank en Irma heb ik vorig jaar leren kennen toen ik, als 2e fotograaf voor André Roosenburg fotografie, op de bruiloft van Piet & Marleen was (zie hier de blog van hun bruiloft). Frank en Irma waren toen de ceremoniemeesters maar vandaag, op 24 mei 2013, waren de rollen omgedraaid. Frank had Irma afgelopen zomer superromantisch, op hun boot, ten huwelijk gevraagd! Ik heb hun bruiloft, samen met 2e fotograaf Arend vd Heuvel, vastgelegd in opdracht van André Roosenburg Fotografie. De gemeentelijke huwelijksvoltrekking had al 2 weken eerder in kleine kring plaatsgevonden en vandaag werd hun huwelijk in de kerk bevestigd en natuurlijk werd dit gevierd met familie en vrienden.

Ik begon de dag met het fotograferen van de voorbereidingen van Irma. Het was een gezellige, ontspannen ochtend in de lichte zolderkamer, compleet met old/new/borrowed/blue kadootjes.

Bruidsfotografie-F&I-1 voorbereidingen-bruid voorbereidingen-bruid-vriendin voorbereidingen-bruid-mooi

 Het blijft altijd bijzonder om te zien hoe alles in de loop van de ochtend samenkomt tot een prachtig totaalplaatje. De vader van de bruid kon niet wachten op het officiële moment en probeerde alvast vanuit de tuin een glimps op te vangen van zijn mooie dochter in haar jurk :-)

voorbereidingen-bruid-vader

Na de first look en een kop koffie zijn we naar het Aarensnest (het ouderlijk huis van Frank) gegaan voor de bruidsreportage. Alle decoraties en details waren via de themakleur blauw en Frank & Irma’s liefde voor zeilen met elkaar verbonden. Zelfs Franks stoere landrover paste prima in het kleurenschema :-)

bruiloft-versieringen-voordeur first-look-bruiloft bruidsboeket-roze-blauw-wit bruiloft-landrover-blauw bruiloft-landrover-ringen-blauw-regen

Met af en toe een buitje op de dag zelf, en de bakken regen die de afgelopen week al waren gevallen, waren er wat creatieve schoenenwissels en grappig momenten . Gelukkig heb je geen zon nodig voor stralende foto’s :-)

bruiloft-zeilboot-water bruiloft-zeilboot-water bruidsfotografie-landrover-regen bruiloft-rust-muziek Bruidsfotografie-F&I-15 Bruidsfotografie-F&I-14 Bruidsfotografie-F&I-13

De kerkdienst was prachtig en vol emotie, ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken.

Bruidsfotografie-F&I-18 Bruidsfotografie-F&I-23 Bruidsfotografie-F&I-22 Bruidsfotografie-F&I-21 Bruidsfotografie-F&I-20 Bruidsfotografie-F&I-19

Daarna was het tijd voor bruidstaart en champagne in het Aarensnest. Tussendoor nog een superromantische dans (in de regen) op een liedje dat voor Irma heel speciaal was, en natuurlijk veel gezelligheid, lol en een ondeugende opa ;-). Zelfs de zon brak aan het eind van de middag door en zorgde voor een gouden randje aan deze dag!

Bruidsfotografie-F&I-24Bruidsfotografie-F&I-25Bruidsfotografie-F&I-26Bruidsfotografie-F&I-27

Lieve Frank & Irma, ik vond het heel bijzonder om jullie huwelijksdag te mogen fotograferen. Ik wens jullie samen nog oneindig veel heerlijke zomerdagen op het water toe!