Bruiloft | 7 juni 2013 | Jarwin & Marjorie

Alweer een leuke, zonnige bruiloft in Zeeland, waar ik als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie, de dag mocht vastleggen! Jarwin & Marjorie zijn al een tijd verloofd, en hebben in de tussentijd hun eigen huis gekocht en helemaal verbouwd / naar hun wensen ingericht om er nu samen te kunnen gaan wonen. Super handig om met een beroepsklusser te trouwen! :-)

’s Ochtends bij de bruid werden we hartelijk ontvangen. Het hele huis en de tuin waren al prachtig aangekleed en meer decoraties werden nog neergezet, neergelegd of opgehangen. Terwijl iedereen druk bezig was, was Marjorie de rust zelve terwijl haar bruidskapsel en make-up gedaan werden. Ze had een opvallende, asymmetrische jurk van het merk Cymbeline, met meters tule, waar ik dankbaar gebruik van gemaakt heb met het fotograferen van de details.

Klassieke theeketelSnoeptafel met bruidringenBruidsmake-up en sieraden

Ook bijzonder: oma heeft geholpen met het aantrekken van de jurk!

Prachtige jurk van Cymbeline aantrekkenVoorbereidingen van de bruidBruidsschoentjesBruiloftsversieringen op de oprit

De reactie van Marjories vader toen hij haar voor het eerst in haar bruidsjurk zag, was onvergetelijk!

Reactie van de vader van de bruid

Na de first-look hebben we een paar foto’s gemaakt in de prachtig versierde tuin. Check ook de foto’s van de aankleding: zulke hardwerkende ceremoniemeesters heb ik nog nooit gezien :-)First-lookVersierde tuin voor huwelijkDo small things with great loveBruidsfotografieFinishing touches voor de bruidsmake-upBruidsboeket orchideeën

Daarna zijn we vertrokken voor de bruidsreportage. Eerst op het strand, met champagne, en daarna nog even tussen de uitgestrekte weilanden (met flinke niesbuien als resultaat voor Marjorie. Lang leve hooikoorts).

Bruidegom en trouwautoBruidsfotografie op het strandBruidsfotografie op het strandBruidsfotografie in het weilandCymbeline jurk en strakke velgen

Alle gasten waren inmiddels gearriveerd en zorgden voor een feestelijk ontvangst toen het bruidspaar terug kwam van de fotoshoot.Er stond een heerlijke lunch klaar in de tuin met oa soep, broodjes, fruit en natuurlijk Zeeuwse bolussen.

Ontvanst en lunch

Het huwelijk werd voltrokken in een tijdelijke trouwlocatie van de gemeente: de Johanneskerk Kruiningen.

Erehaag voor het bruidspaarHuwelijksvoltrekking in de Johanneskerk in KruiningenHuwelijksvoltrekking in de Johanneskerk in KruiningenHuwelijksvoltrekking in de Johanneskerk in Kruiningen

Het bruidspaar werd na de huwelijksvoltrekking  in een wolk van bellen en rinkelende lintjes buiten ontvangen.

Huwelijksvoltrekking in de Johanneskerk in Kruiningen

Tijdens de kerkelijke inzegening mocht niet gefotografeerd worden, dus ik heb hier afscheid genomen van het bruidspaar. André heeft aan het eind van de middag nog het aansnijden van de taart gefotografeerd.

Lieve Jarwin & Marjorie, ik wens jullie een lang & liefdevol huwelijk toe. Geniet van jullie eigen huisje!

 

2 reacties

  1. Even prachtig paar.en geweldig mooie foto,s in een heel bijzonder album.
    Een adres om te onthouden ,super Lieneke

  2. Hoi Anja,
    Het is een prachtig stel inderdaad, Jarwin & Marjorie. Super leuk om je reactie te lezen, bedankt!
    Liefs, Lieneke