Bruiloft | 15 juni 2013 | Sjors & Laura

Sjors & Laura waren vandaag, op de dag af, precies 5 jaar samen. Wat een mooi moment om te trouwen! Ik was er bij als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie om samen met hem op deze prachtige dag de bruidsfotografie te verzorgen in Halsteren in Noord Brabant. Sjors & Laura’s relatie is ontstaan op het Wereld Wijde Web, waar Sjors zich niet liet afschrikken door Laura’s “eisen-lijstje” ;-)

“Anders dan anders” en “niet standaard” waren duidelijke kenmerken van deze mooie dag. Geen “standaard” witte jurk, maar een op maat gemaakte groen-met-roze jurk van Anastasi, met zelfs een exacte replica op miniformaat. Geen “standaard” ringkussentje, maar (helemaal in de stijl van de jurk) “anders dan anders” :-). Geen bruidsboeket, maar een prachtige polscorsage / kunstwerk met orchideeën, skeletbladeren en dezelfde linten die ook op Laura’s jurk zaten. Geen bruidsreportage in het park, maar een shoot op een afgelegen graffiti-locatie. Zeker een dag om nooit meer te vergeten.

Bruidsjurk AnastasiAlternatief ringkussentje

Ik heb ’s ochtends de voorbereidingen van de bruid vastgelegd en ook alvast een groot deel van de prachtige details gefotografeerd.

Voorbereidingen bruidBruidsparfum LauraClose-up bruidssieradenVoorbereidingen bruidBíjna tijd voor de first-look

De first-look was ietsjes uitgesteld vanwege een heftige regenbui en het dak van de cabrio trouwauto moest er helaas op blijven. Gelukkig klaarde het snel op en is het een stralende dag geworden, zij het wel met héél veel wind :-). Voor de reportage zijn we met het bruidspaar en de bruidskinderen naar de oude steenfabriek van Hoogerheide gegaan. Het is een vervallen gebouw met veel puin, maar ook kleurrijke graffiti.

Bruidsreportage Hoogerheide graffitiBruidsreportage Hoogerheide graffitiBruidsreportage Hoogerheide graffitiBruidsreportage HoogerheideBruidsreportage Hoogerheide graffitiBruidsreportage Hoogerheide graffitiBruidsreportage HoogerheideBruidsreportage Hoogerheide

Daarna zijn we nog langs geweest bij de PLUS, waar Laura werkt en je natuurlijk als bruidspaar in de supermarkt veel bekijks trekt! (Ik zag toevallig vandaag dat ze zelfs mét foto in de lokale krant stonden!)

Bruidspaar bij PLUS supermarktBruidskinderen

Het huwelijk werd voltrokken in de bovenzaal van het oude Raadshuis in Halsteren. Hun over-actieve windhond Twirre kwam na de ceremonie nog even langs voor een fotomomentje. Wat een ontzettend leuke hond!

Huwelijksvoltrekking in het Oude Raadhuis in HalsterenHuwelijksvoltrekking in het Oude Raadhuis in HalsterenHuwelijksvoltrekking in het Oude Raadhuis in Halsteren

De kerkelijke inzegening werd begeleid door prachtige (echt, serieus adembenemend mooie) muziek met oa viool, gitaar en zang. Katholieke kerken zijn vaak prachtig van zichzelf en sfeervol door de vele kaarsen, en dit was zeker geen uitzondering.

Huwelijksinzegening Sint-Quirinuskerk in HalsterenBruidsfotografie Noord BrabantHuwelijksinzegening Sint-Quirinuskerk in HalsterenHuwelijksinzegening Sint-Quirinuskerk in HalsterenHuwelijksinzegening Sint-Quirinuskerk in HalsterenHuwelijkskaarsGetrouwd!

We zijn nog even meegeweest naar de feestlokatie voor wat sfeerbeelden, waarna we afscheid hebben genomen van het bruidspaar (maar natuurlijk niet voordat we één van de overheerlijke, zelfgemaakte cupcakejes geproefd hadden!).

Huwelijk receptie bij Pure in Bergen op Zoom

Lieve Sjors & Laura, ik vond het erg leuk dat ik op jullie bijzondere trouwdag aanwezig mocht zijn en wens jullie een stralende toekomst toe samen!

 

 

3 reacties

  1. Zeer mooie foto’s Lieneke! Merci!

  2. Lieve Lieneke,
    Echt ontzettend mooie foto’s. Ik ben er blij mee! Je hebt onze dag ook mooi omschreven… Bedankt dat je erbij was!
    Liefs, Laura

    • Super dat jullie zo enthousiast zijn over de foto’s! Er zitten nog veel meer juweeltjes tussen, maar daarvoor moet je toch echt wachten tot André het album & de DVD heeft gemaakt :-)