Dáárom moet je een vuurpot in de tuin hebben!

Aan het begin van deze maand werd ik 30(!). Ik heb lang getwijfeld of ik deze dag stilletje voorbij zou laten gaan of aan zou grijpen als een goede gelegenheid voor een feestje. Gelukkig heb ik toch besloten een klein feestje te geven in het weekend. Samen met mijn 4 beste vriendinnen heb ik een ontzettend leuke avond gehad: We hebben geborreld, geBBQd, helium ingeademd (en daarna natuurlijk ondersteboven gelegen van het lachen), gekletst, genoten van het mooie weer en toen het later op de avond wat afkoelde hebben we een vuurtje gestookt in de vuurpot.

Goed gezelschap, een drankje en een gezellig vuurtje; ik had me geen gezelligere avond kunnen wensen. Dus: Laat vooral je verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. Steek de vuurpot aan en geniet! ♥

30 jaar gewordenGezelligheid kent geen tijd