Leuk & Eerlijk: een goed initiatief

EerlijkWinkelen is een stichting die eerlijk winkelen onder de aandacht wil brengen. (Klinkt logische toch?! haha) In samenwerking met lokale vrijwilligersgroepen maakt EerlijkWinkelen winkelroutes met leuke, eerlijke winkels in zo veel mogelijk steden, om mensen te laten zien waar gezellige, hippe en maatschappelijk verantwoorde winkels te vinden zijn. Niks geen geitenwollensokken, maar lekker modern & vrolijk – zo maakt EerlijkWinkelen het je makkelijk om biologische, fair trade of tweedehands spulletjes te kopen!

Vanaf het begin van dit jaar ben ik de vaste vormgeefster voor EerlijkWinkelen en eind juli is “mijn” 4e EerlijkWinkelen route gelanceerd in Goes. Neem een kijkje op de website van EerlijkWinkelen, zoek de route in jouw stad* en shop ’till you drop :-)

EerlijkWinkelen route GoesEerlijkWinkelen route GoesEerlijkWinkelen route GoesEerlijkWinkelenEerlijkWinkelen route Goes

*Is er nog geen route in jouw stad? Je bent natuurlijk altijd welkom om een initiatief te starten!