Japanse wijnbes

Vitamientjes voor bruidsfotografie haal ik uit mijn eigen tuintje :-) Naast onze eigen aardbeien en aalbessen hebben we een paar weken paar jaar een overvloed aan bessen van de Rubus phoenicolasius, ofwel Japanse wijnbes. Ooit heb ik een stekje van deze plant gekregen van vrienden van mijn ouders en sindsdien ben ik verkocht. De struik is een absolute nachtmerrie, maar de bessen zijn absoluut overheerlijk en laten je al gauw alle schrammen en prikkels en stekels vergeten :-)

Mocht je ook graag een eigen Japanse Wijnbessensstruik in de tuin hebben – laat maar weten, dan maken we met liefde een stekje voor je ☼

Japanse wijnbesJapanse wijnbesJapanse wijnbesJapanse wijnbessen oogstJapanse wijnbessen oogstJapanse wijnbessen oogst

Eén reactie

  1. En wij hebben weer een stekje van jullie, zo gaat het besje langzaam de wereld veroveren.