De bruiloft van Bastiaan & Esther

Op 31 augustus had ik het voorrecht de bruiloft van Bastiaan & Esther te mogen fotograferen. Afgezien van een flinke regenbui in de ochtend, was het een stralende dag. Niet alleen door het zonnetje, maar natuurlijk ook door een stralend bruidspaar, gezellige familie & vrienden en prachtige locaties. Ik had 2e fotograaf Robin ingeschakeld en samen begonnen we ’s ochtends vroeg in hartje Rotterdam met het vastleggen van de voorbereidingen. Bruidsschoenen en trouwringenVoorbereidingen bruidVoorbereidingen bruid RotterdamBruidsschoenen tegenlichtVoorbereidingen bruidVoorbereidingen bruidegom hotel NH AtlantaVoorbereidingen bruidegom hotel NH Atlanta

Na de first-look op de gallerij hebben we eerst wat foto’s in de prachtige binnentuin & hal van het appartementencomplex gemaakt, voordat we Rotterdam onveilig hebben gemaakt :-)

First look op de gallerijFirst lookBruidsreportage Rotterdam binenntuinBruidsreportage Rotterdam binenntuin

Ongelofelijk wat een prachtige plekken er soms verscholen gaan achter de portiekdeuren van Rotterdam!

Bruidsreportage centrum Rotterdam

We hebben heerlijk ontspannen langs de kade gewandeld in de omgeving van het havenmuseum en daarna zijn we per watertaxi naar hotel New York gebracht, waar we nog een paar laatste foto’s van het bruidspaar hebben gemaakt voordat het tijd was te vertrekken richting het kasteel van Rhoon voor de officiĆ«le huwelijksvoltrekking.

Bruidsfotografie Rotterdam LeuvehavenBruidsfotografie Rotterdam LeuvehavenBruidsfotografie Rotterdam LeuvehavenBruidsfotografie Rotterdam HavenmuseumBruidspaar watertaxi RotterdamBruidsfotografie Rotterdam Wilhelminakade

*Zucht* … wat een heeeerlijk plaatje! :-)

Bruidsfotografie Rotterdam WilhelminakadeBruidsfotografie Rotterdam Wilhelminakade

Een spetterende ontvangst op het kasteel van Rhoon

Ontvangst bruidspaar kasteel van RhoonOntvangst bruidspaar kasteel van Rhoon

Wat een leuk stel!

Huwelijksvoltrekking kasteel van RhoonHuwelijk receptie kasteel van Rhoon

Geen standaard smaakje voor een bruidstaart, maar absoluut heerlijk en met een schattig appeltjes-bruidspaar bovenop.

Bruidstaart appeltaart kasteel van RhoonReceptie tuin kasteel van Rhoon

We hebben ook het begin van het diner gefotografeerd, waar ook nog veel gelachen werd en tussen de gangen door een heuse “Bastiaan&Esther-Quiz” gespeeld werd.

Bruiloft diner kasteel van Rhoon

Raad eens wie de quiz gewonnen hebben?! :-)

Bruiloft diner kasteel van Rhoon

Lieve Bastiaan & Esther, ik vond het geweldig dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik hoop dat jullie genoten hebben van jullie huwelijksreis en wens jullie, over een paar maanden zelfs met z’n 3-tjes, een leven vol liefde toe!