Lifestyle familie fotoshoot strand Vlieland

Heerlijk Vlieland! ☼

Jasper & Laura zijn gek op Vlieland. Ik was er nog nooit geweest, maar na deze shoot kan ik beamen dat Vlieland een heerlijk eiland is om te vertoeven, maar ook zeker om fotoshoots te doen! :-)

2 jaar geleden zijn Jasper & Laura getrouwd op Vlieland, bij de vuurtoren. Ze hebben toen een geweldige dag gehad, maar hadden geen professionele fotograaf ingehuurd. Ondanks dat ze veel leuke & mooie foto’s hebben van hun trouwdag, misten ze wel bepaalde foto’s: Ze zijn niet op het strand geweest en hebben eigenlijk geen foto’s waar ze met hele gezin op staan. Aangezien ze deze zomer 2 jaar getrouwd en 10 jaar samen zijn, vonden ze dit een mooi moment om alsnog een shoot te doen met hun 2 prachtige kinderen, óp Vlieland natuurlijk! De foto’s geven het relaxte gevoel van Vlieland weer en  laten zien wat een liefdevol, dynamisch en prachtig gezin Jasper & Laura hebben en hoeveel ze van elkaar houden ♥

Heerlijk toch als je op een koude, regenachtige avond nog steeds kunt nagenieten van zulke zonnige foto’s?! :-)

Lifestyle familie fotoshoot vuurtoren VlielandLifestyle familie fotoshoot vuurtoren VlielandLifestyle familie fotoshoot VlielandLifestyle familie fotoshoot strand VlielandLifestyle familie fotoshoot duinen VlielandLifestyle familie fotoshoot duinen VlielandLifestyle familie fotoshoot strand VlielandLifestyle familie fotoshoot strand Vlieland