Vriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp avondzon

2 prachtige dames op het strand

Wat is er nu mooier dan een fotoshoot op het strand met 2 prachtige dames (die ook nog eens mijn vriendinnen zijn, lucky me! :-)), inclusief een stralend avondzonnetje en een spectaculaire zonsondergang?! Op-en-top genieten, eerst al van het fotograferen en daarna van de foto’s zelf natuurlijk ♥

Vriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp avondzonVriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp avondzonVriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp avondzonVriendinnen lifestyle fotoshoot strandVriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp avondzonVriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp avondzonVriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp zonsondergangVriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp zonsondergangVriendinnnen fotoshoot strand Ouddorp zonsondergangSilhouet tegen de zonsondergang

3 thoughts on “2 prachtige dames op het strand

Reacties plaatsen niet mogelijk.