De bruiloft van Pascal & Wendy

25 september was weer een prachtige dag voor een bruidsreportage. Als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie mocht ik op deze windstille, mistige, maar heerlijk warme dag richting Zeeland om de bruiloft van Pascal en Wendy te fotograferen. Pascal en Wendy verwachten een kindje en met een mooi zwangerschapsbuikje in haar bruidsjurk met paarse accenten zag Wendy er prachtig uit. Aan Pascals gezicht te zien toen hij Wendy op kwam halen, was hij het daar helemaal mee eens :-)

Huwelijkfotografie bruidsjurk met paarse detailsBruidsfotografie first look bruid & bruidegom

Na de first-look zijn we richting een mooi stukje natuur naast de jachthaven van Bruinisse gegaan voor de bruidsreportage. Wát ontzettend prachtig was het daar! Zonder een zuchtje wind was het water zo glad als een spiegeltje en waar je normaal gesproken tot in de verte kunt kijken, was alles nu achter een dun gordijn van mist verscholen.

Bruidsfotografie huwelijkreportage Bruinisse haven in de mistBruidsfotografie huwelijkreportage Bruinisse paars bruidsboeketBruidsfotografie huwelijkreportage Bruinisse spiegelingHuwelijkfotografie bruidsjurk met paars accentBruidsfotografie huwelijkreportage Bruinisse haven in de mistBruidsfotografie reporage in BruinisseBruidsfotografie huwelijkreportage Bruinisse spiegelingBruidsfotografie huwelijkreportage Bruinisse spiegelend waterBruidsfotografie huwelijkreportage zwangerBruidsfotografie huwelijkreportage Bruinisse

De dagindeling was niet traditioneel: Na de shoot werd het bruidspaar ontvangen door hun gasten bij de feestlocatie Natuurlijk! Kloof in Bergen op Zoom waarna de taart werd aangesneden en er even lekker gekletst kon worden door de gasten voordat het tijd was voor het diner.

Bruidsfotografie aankomst bruidspaarBruidsfotografie overheerlijke bruidstaart

Het diner vond plaats in de heerlijk lichte serre van het restaurant en bestond uit een combinatie van een luxe buffet en barbecue! De bruidegom was King of the Grill :-)

Bruidsfotografie diner zaal aankleding bij Natuurlijk Kloof Bergen op ZoomDe bruidegom is King of the Grill

Na het diner was er ijstaart toe, dat in stijl aangesneden werd door het bruidspaar :-)

2013-09-25-DSC_5831L1

De officiële huwelijksvoltrekking vond pas ’s avonds plaats, na het diner, in de tuin van de feestlocatie – stijlvol gedecoreerd met vuurpotten en kaarsen. Nadat de bruidegom door de gasten onthaald was, kwamen de bruid en haar vader over het lange graspad aangelopen. Wat een mooi moment!

Bruidsfotografie - de bruid wordt weggegeven door haar vaderBruidsfotografie - de bruid wordt weggegeven door haar vader

De allerleukste bruiloften om te fotograferen zijn die waar het bruidspaar en al hun gasten strálen – dat was vandaag zeker het geval! Alleen maar stralende gezichten en blije mensen :-) GEWELDIG! Het bruidspaar vertelde elkaar persoonlijk waarom ze voor elkaar gekozen hebben, wat ik altijd heel mooi vind om naar te mogen luisteren.

Bruidsfotografie Huwelijkvoltrekking De nieuwe Kloof Bergen op ZoomBruidsfotografie Huwelijkvoltrekking familieBruidsfotografie huwelijksvoltrekking bij Natuurlijk Kloof Bergen op ZoomBruidsfotografie Huwelijkvoltrekking vrolijke gastenBruidsfotografie Huwelijksvoltrekking in de tuin bij Natuurlijk Kloof Bergen op ZoomBruidsfotografie Huwelijkvoltrekking Bergen op Zoom

Na de ceremonie werd er getoost, met rijst gegooid en werden er heeeeel veel bellen geblazen :-)

Bruidsfotografie buiten kaarsen bij Natuurlijk Kloof Bergen op ZoomBruidsfotografie bellenblaas kinderen

Het begin van de feestavond voor het bruidspaar en hun gasten, was het einde van de reportage voor ons.

Lieve Pascal en Wendy, ik vond het geweldig om bij jullie dag aanwezig te mogen zijn en wens jullie samen als nieuw bruidspaar (en binnenkort als nieuw gezin) een stralende toekomst toe!

6 reacties

 1. Beste Lieneke,

  Super mooie foto’s heb je gemaakt.
  Hartelijk dank!

  Groetjes Pascal en Wendy

 2. Hoi Pascal & Wendy,
  Ik vond het geweldig om, samen met André, jullie trouwdag vast te mogen leggen. Natuurlijk ben ik erg blij dat jullie deze eerste foto’s mooi vinden!
  Liefs, Lieneke

 3. Mooie foto’s van een geweldige trouwdag. Pascal en Wendy staan er prachtig op en een goede sfeerimpressie van deze dag.

  Groetjes,
  Angela

 4. Wat een prachtige foto’s. Veel geluk samen

 5. Wat een prachtige foto’s van een prachtige bruiloft en een nog mooier bruidspaar. Vakvrouw: Lineke! Geweldig

 6. Dankjewel! :-) Ik vond het een eer om er bij te mogen zijn met André!