Loveshoot in de Soesterduinen

Een loveshoot is een geweldige gelegenheid om lekker samen op stap te gaan, lol te hebben en daar nog een serie geweldige foto’s aan over te houden ook :-).

Coos & Marij gaan volgend jaar trouwen en hadden van vrienden een fotoshoot kado gekregen. Ze houden zelf erg van de omgeving rond de Soesterduinen en wandelen hier regelmatig, dus de locatie van de loveshoot was snel gekozen. We zijn anderhalf uur op pad geweest om een prachtige serie van dit leuke stel te maken. Er is gewandeld, gelachen, gekust, er zijn pirouettes gedraaid en natuurlijk hebben we ook genoten van de prachtige locatie. Hieronder een kleine selectie van de foto’s. Geniet ervan!

Lifestyle fotografie SoesterduinenLieneke FotografieLifestyle loveshootLieneke FotografieLoveshootFotoshoot bloeiende heideLoveshoot in de SoesterduinenLieneke Fotografie