Heerlijk genieten in de Ardennen

Rob en ik waren toe aan vakantie. Even weg van huis, alle dagelijkse problemen even op pauze en gewoon genieten. Samen. Genieten van elkaar, van de natuur, van een goed glas wijn en lekker eten.

We hebben daarom een kleine twee weken in de Schuilhut vertoefd – een heerlijk vakantiehuisje in de Belgische Ardennen. Het ligt vlakbij Durbuy, op een kleine 3 uur rijden vanaf Rotterdam.

Vakantiehuisje de Schuilhut Vakantiehuisje de Schuilhut

We hebben gewandeld en genoten van de omgeving in al z’n prachtige herfstkleuren. En natuurlijk lekker gegeten, heerlijke wijntjes gedronken, goede films gekeken, boeken gelezen, spelletjes gedaan, … Kortom, genieten. Voor iedereen die in oktober gewoon in Nederland in de regen zat: Bij deze wat Belgische herfstpracht om ook een beetje mee te genieten! :-)

Vakantie Ardennen herfst paddestoelVakantie Ardennen herfst paddestoel

We hebben ook 2 dagen kunnen genieten van het gezelschap van goede vrienden op ons vakantieadresje :-)

Wandelen in de ArdennenVakantie Ardennen herfst paddestoel

Ik sta meestal maar érg weinig op foto’s. Deze vakantie had ik besloten hier verandering in te brengen. Zie hier het bewijs: Ik was er ook en ik was blij er te zijn! :-)

Lieneke en Rob in de Ardennen :-)Lieneke en Rob in de Ardennen :-)Nog steeds gek op elkaar

Een mooier lunchplekje kun je je niet wensen toch?

Heerlijk lunchplekje in het bos

Mijn ouders zijn ook nog een dagje langs geweest. Het was helaas niet zulk mooi weer, maar dat was wel een mooi excuus om de grotten van Remouchamps te bezoeken!

Grotten van RemouchampsMooi uitzicht in de Ardennen

De dag nadat we terug waren van vakantie stond er een superleuke loveshoot in Wageningen in de agenda. Hou de site in de gaten, want ik zet binnenkort een selectie van deze prachtige herfstshoot op mijn blog ♥

2 reacties

  1. Mooie foto’s en heerlijk om te lezen dat jullie zo genoten hebben :-)

  2. Thnx. Zo zie je maar weer dat je niet per sé de halve wereld over hoeft voor een heerlijke vakantie :-)