Loveshoot in de herfst in Wageningen

Wat een heerlijke loveshoot! De herfst is zowieso het perfecte seizoen om (tussen de regenbuien door) te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft en daarbij komt dat alle kleurenpracht van de herfst ook een geweldig achtergrond decor is voor een fotoshoot.

Vroeg in de ochtend ben ik op de motor richting Wageningen gestapt, waar ik samen met Bart & Lidwien op stap ben geweest voor een mooie serie foto’s. Ze hadden ervoor gekozen om hun shoot te doen in de Uiterwaarden, een rustiek & ruig stukje natuur, en het Arboretum – vol met prachtige herfstkleuren. Geniet hier van een kleine selectie van de foto’s van dit leuke stel – ik heb nu al zin om hun bruiloft te fotograferen volgend jaar!

Loveshoot natuurLoveshoot Wageningen uiterwaarden

Heerlijk, zo met het ochtendzonnetje tussen de wolken door! En wát een ontzettend leuk jurkje! :-)Loveshoot Wageningen uiterwaardenLoveshoot Wageningen uiterwaarden

In het arboretum van Wageningen kwamen alle herstkleuren pas echt goed tot hun recht. Wat een kleurenspektakel!

Loveshoot herfst Wageningen ArboretumLoveshoot herfst

Bart & Lidwien zijn overduidelijk stapelgek op elkaar (dat kan je eigenlijk meteen zien als je ze ontmoet! :-)).Voor mij een feestje om te zien en te mogen fotograferen! ♥

Loveshoot herfstLoveshoot Wageningen Arboretum