EerlijkWinkelen met kerst – 3 nieuwe routes!

In december zijn er maar liefst 3 EerlijkWinkelen routes gelanceerd! In Waalwijk, Uden en gemeente Veere kun je nu makkelijk alle leuke, eerlijke winkels vinden voor al je (kerst)inkopen en gezellige shopmiddagjes. EerlijkWinkelen met kerst was nog nooit zo makkelijk :-)

De geprinte routes zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels. De digitale versies zijn te vinden op het wereld wijde web via EerlijkWinkelen.

TIP: Misschien een beetje laat voor dit jaar – de meeste kerstbomen staan inmiddels al te pronken – maar wel een superleuk initiatief voor een duurzame kerstboom van Eco-Logisch. Je kunt een kerstboom adopteren! ’s Winters haal je je eigen boom op en ’s zomers groeit ‘ie lekker door op een biologische kwekerij! ☼ Kijk op www.adopteereenkerstboom.nl voor meer informatie.

EerlijkWinkelen met kerst

EerlijkWinkelen routes in Waalwijk, Veere en UdenEerlijk winkelen loont!Eerlijke kado's voor kerstEerlijkWinkelen met kerst