Fotografie voetbalclub BVV Barendrecht

Voetbal by Night

Vandaag geen bruiloften, baby’tjes of loveshoot op mijn blog, maar sporttribunes. Sporttribunes??? Ja. Inderdaad :-) ’t Is heel wat anders dan gewoonlijk, maar het levert ook zeker verrassende resultaten op. Ik doe dit in opdracht van Tribune Bouw, een top bedrijf dat tribunes realiseert voor sportclubs en de clubs ook bij het hele proces begeleid – van ontwerp tot productie en montage.

Aangezien ik de laatste tijd wat meer zakelijke shoots doe, lijkt het me leuk om deze ook af en toe te delen op mijn blog. Vandaag de eerste: de avondfoto’s die ik gemaakt heb van de nieuwe tribune van BVV Barendrecht. Wát een machtig gevoel was dat, om ’s avonds een verlaten maar, speciaal voor mij, verlicht voetbalveld op te lopen!

Fotografie voetbalclub BVV BarendrechtFotografie voetbalclub BVV BarendrechtVoetbal by Night Lieneke Fotografie