Mijn BruidsFoto Award 2014 inzendingen

Supertrots ben ik dat een selectie van mijn foto’s heb ingestuurd voor de BruidsFoto Award 2014. Ik ben dankbaar en superblij dat ik tot nu toe al zo veel geweldige bruiloften heb mogen fotograferen op prachtige locaties met ontroerende, emotionele een romantische momenten, adembenemend mooie- en liefdevolle bruidsparen en gezellige gasten. Ik probeer altijd om niet alleen maar vast te leggen wat ik zie, maar om te fotograferen wat ik voel; om de sfeer en emotie van de dag te vangen in details.

Er waren verschillende categorieën om in te zenden. Dit is de selectie die ik ingestuurd heb:

“Klaar voor de trouwdag”

Bruidsfoto award 2014 inzending Lieneke Fotografie

“Bruid”

Lieneke FotografieLieneke Fotografie Bruidsfoto award 2014 inzending

“Bruid & Bruidegom”

Bruidsfoto award inzending Lieneke FotografieLieneke FotografieLieneke Fotografie

“De ceremonie”

Lieneke FotografieBruidsfoto award 2014 inzending Lieneke Fotografie

“Bruidskinderen”

Bruidsfoto award inzending Lieneke Fotografie

“De 4 seizoenen” (het weer als sfeerbepaler)

Bruidsfoto award inzending Lieneke Fotografie

Tot slot nog een detailshot – wat toch wel een beetje mijn specialty is – voor de categorie “Sfeer en emotie”

Lieneke Fotografie

Lieve bruidsparen, superbedankt dat ik deze foto’s van jullie bruiloft in mocht sturen voor de bruidsfoto award 2014. André, bedankt voor de altijd leuke samenwerking en het feit dat ik ook de foto’s die ik als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie gemaakt heb in mocht sturen voor de BFA 2014.

Nu duimen voor een nominatie :-)

(ps. Medio januari 2014 worden de nominatie bekend gemaakt.)

2 reacties

  1. En? Ben je genomineerd? Dat verdien je wel… :)

  2. Hoi Laura,
    Dankjewel voor je lieve berichtje! Gisteren zijn de nominaties officieel bekend gemaakt en helaas zijn mijn inzendingen niet genomineerd.
    Liefs, Lieneke