Lifestyle fotoshoot op het strand van Ouddorp

In augustus ben ik voor een lifestyle familie fotoshoot met 2 prachtige zussen en partner naar het strand van Ouddorp geweest. Het was heerlijk weer en omdat we vroeg afgesproken hadden, stond het zonnetje nog lekker laag – wat extra mooie foto’s oplevert. Fotoshoots op het strand geven me altijd à-la-minute een vakantiegevoel! Ik vind nog dagenlang zand in mijn broekzakken en (helaas ook) in mijn cameratassen, maar toch zou ik elke dag wel op het strand willen zijn!Lifestyle fotoshoot strandLifestyle familie fotoshootLifestyle fotoshoot strandLifestyle familie fotoshoot strandLifestyle fotoshoot duinenLifestyle fotoshoot duinenLifestyle fotoshoot strand OuddorpLifestyle fotoshoot strandLifestyle fotoshoot strand Ouddorp

Ook zin om een strandshoot te boeken? Neem snel contact op! Voor meer inspiratie check je de blogpost van deze leuke familieshoot in Vlieland, of de foto’s van 2 prachtige dames bij zonsondergang.