Folio trouwalbum Lieneke Fotografie

Mini-preview Folio album

Zoals ik eerder zei (zie de blogpost over de trouwalbums van Bastiaan en Esther), ben ik superblij met de fotoalbums die ik aanbied. Eén van mijn favoriete albumleveranciers is Folio Albums, een Britse leverancier die absoluut prachtige albums levert die gemaakt worden met aandacht voor de wereld om ons heen. Een Folio album wordt hangemaakt met  gebruik van onder anderen milieuvriendelijke inkten, papier van duurzame oorsprong, eco-leer van koeien die hun hele leven van de Engelse weilanden hebben kunnen genieten, etc. De albums worden CO2-neutraal verstuurd naar Nederland en afgeleverd met een katoenen albumhoes in een mooie presentatiedoos van gerecycled karton.

Vandaag op de blog een kleine preview van deze albums die niet alleen duurzaam maar ook een ontzettend prachtig stukje handwerk zijn – om járen van te kunnen genieten!

Folio album boxLieneke Fotografie trouwalbumFolio album Lieneke FotografieFolio album