Newborn fotografie

Newborn fotoshoot Thiemo

Vandaag weer een newborn fotoshoot op mijn blog! Thiemo is bijna 10 weken te vroeg geboren maar een absolute kanjer! Supersterk en lekker actief al tegen de tijd dat ik hem fotografeerde (ongeveer 10 weken oud, rond de datum dat hij officieel geboren had moeten worden). In slaap vallen stond niet op zijn to-do lijstje maar ik heb hem gelukkig toch (even) kunnen laten ontspannen :-) Een heerlijk mannetje met ontzettend lieve ouders – geweldig om hen te mogen fotograferen! Bij deze een paar van mijn favoriete foto’s.

Newborn fotoshoot Newborn fotografie badeendtjes Lieneke Fotografie newborn Newborn fotoshoot Rotterdam Newborn fotografie detail

Van Thiemo’s fotoshoot heb ik ook een prachtig fotoalbum gemaakt. Ik zal in de toekomst een blogje schrijven over (newborn)albums maar bij deze alvast een foto – ik vind ‘m zo schattig! :-)

Newborn fotografie album

Wil je ook een newborn shoot laten doen, neem dan – liefst al tijdens je zwangerschap – contact op!

Een newborn fotosessie en/of een album is ook erg leuk om kado te geven – deze shoot & het album waren een kado van Thiemo’s opa & oma!