2013 was een geweldig, spannend, moeilijk, uitdagend, fantastisch, leuk en liefdevol jaar. De zoektocht naar mijn kwaliteiten en idealen, de officiële start van mijn bedrijf Lieneke Fotografie, alle leuke & gezellige bruidsparen, vertederende baby’tjes, mooie samenwerkingen en geweldige opdrachten. Gelukkig kan ik altijd rekenen op mijn familie, lieve vrienden en natuurlijk Rob – de mensen om je heen maken alles de moeite waard! Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden: mijn terugblik 2013 in foto’s!

13 geweldige bruidsparen in 2013! “Eigen” bruidsparen en bruidsparen van André waar ik als second shooter aanwezig was. Bedankt!

 

Terugblik 2013 Wedding

Prachtige boeketten (of polscorsages ;-)) maken het plaatje helemaal af. Ik geniet áltijd van bloemen, dus als je mij wilt opfleuren: een bloemetje werkt altijd :-)

2013 Bruidsboeketten

Ik sta er inmiddels een beetje om bekend: Mijn schoenen-obsessie :-). Van mijn eigen bruidsschoenen heb ik geen foto’s, dus zorg ik altijd dat ook de schoentjes, met zorg uitgekozen maar helaas vaak verstopt onder een prachtige jurk, óók hun moment in de spotlights krijgen! :-)

Bruidsschoenen

Ik hou van detailshots! Al die leuke, kleine speciale dingen waar mannen meestal overheen kijken ;-) Trouwringen fotograferen vind ik dus ook altijd superleuk om te doen. Bij deze een compilatie van de mooiste trouwringen van 2013!

Trouwringen 2013

Naast bruiloften heb ik in 2013 ook veel lifestyleshoot gedaan. Gezellige fotoshoots met vrienden of familie, zwangerschapsfotografie en natuurlijk heb ik ook lieve, leuke, schattige baby’tjes vastgelegd! Het is altijd bijzonder om zo’n kleintje te mogen fotograferen!

Terugblik 2013

De één-na-laatste verzameling highlights heb ik gevuld met spiegelingen. Sinds ik fotografeer ben ik altijd op zoek naar verrassende manieren en aparte oogpunten om bijzondere foto’s te maken. Eén van mijn favorieten is – je raadt het al – reflecties. Dus als je mij met een nadenkende blik ziet staren naar een plas, een schilderij, een glazen tafel, een auto of een raam ben ik waarschijnlijk op zoek naar een mooie spiegeling ;-)

Reflectie foto

Ik wens jullie een geweldig 2014 toe en – zoals mijn opa vroeger zei – “… dat alles waar je je best voor doet, mag lukken”

Enjoy the little things

4 reacties

 1. Wauw, wat een gaaf jaar heb jij gehad! Ik ben blij dat ik er altijd van mag meegenieten :-). Kusje zusje

 2. Erg leuk om te lezen en zien! Mag je trots op zijn! :-)
  X Diaan

 3. Hoi Lieneke!
  Wat bijzonder om zo je jaar in een overzicht te kunnen bekijken zeg. Bedankt dat je er bij onze bruiloft bij was, ik kijk nog regelmatig de dvd met foto’s door!
  Ik hoop voor je dat 2014 een top jaar gaat worden. Heel veel succes!
  Liefs, Laura