Tamron testdag voor Focus

Afgelopen vrijdag was ik “testredacteur” voor Focus :-)

Samen met 11 mede-fotografen en onder leiding van Focus-tester & professioneel fotograaf Mich Buschman heb ik verschillende Tamron objectieven getest tijdens een gezellige workshopdag.

Vrij last-minute geregeld, maar ik ben blij dat ik mijn agenda omgegooid heb en helemaal vanuit Rotterdam naar Garderen ben gereden.

Het weer zat niet echt mee; na een prachtige, zonnige & warme donderdag heeft het vrijdag pijpestelen geregend (ik was ontzettend blij dat ik niet op de motor hoefde, maar heerlijk met de auto van mijn ouders op pad kon). Gelukkig begonnen we de dag warm & droog in de studio met een introductie en wat lenzen-theorie en was het tegen de tijd dat we naar buiten gingen al behoorlijk opgedroogd en kwam zelfs het zonnetje nog even om de hoek kijken.

We konden de verschillende Tamron objectieven testen tijdens een roofvogelshow van Valkerij Rijssen, speciaal voor ons. Prachtige uilen, een lachwekkende Kookaburra, valken, arends en een gier – supercool om van dichtbij te kunnen bewonderen, alle bijzonderheden over de vogels te horen en natuurlijk ook om ze te mogen fotograferen.

Ik heb gefotografeerd met de Tamron SP F2,8/90 mm Di Macro VC USD én de nieuwe Tamron SP F5-6,3/150-600 mm Di VC USD. Geniet ervan!

Valkerij RijssenTamron 90mm f/2.8 macroTamron 90mm f/2.8 macroTamron 90mm f/2.8 macroTamron 90mm f/2.8 macroValkerij RijssenValkerij RijssenTamron Focus testdagValkerij Rijssen