Bruidsfotografie – Bruiloft Mark & Linette

Aan het begin van deze maand mocht ik de bruiloft van het leuke stel Mark & Linette vastleggen als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie. Het was een ontzettend mooie dag, met een bruidsreportage op slot Loevestein waarna het huwelijk werd voltrokken in het stadhuis van Gorichem.

’s Ochtends vroeg, tijdens te voorbereidingen, is een ideaal moment om ook alle mooie details van de bruidskleding vast te leggen, zoals de schoentjes, jurk & sieraden.
Make-up & haar vastleggen, kopje thee erbij, alvast kennismaken met de familie, detailfoto’s maken, de transformatie van “meisje” naar “bruid” en de spanning van de dag vastleggen… heerlijk vind ik het altijd ’s ochtends. Ik ben absoluut geen fan van vroeg opstaan, maar voor een bruiloft is het áltijd de moeite waard!

Bruidsfotografie Gorichem bruidsjurkBruidsfotografie Gorichem bruidsjurkLieneke fotografieBruidsfotografie Gorichem

Stralend en een tikkeltje zenuwachtig: Helemaal klaar voor de first look :-)

Bruidsfotograaf Gorichem

Het bruidspaar had het prachtige slot Loevestein uitgekozen als fotolocatie voor hun shoot.

Bruidsfotografie slot LoevesteinBruidsfotografie PoederoijenBruidsfotografie slot LoevesteinBruidsboeket orchideeënBruidsfotografie slot Loevestein

Na een supergezellig ontvangst door alle familie & vrienden, een last-minute reparatie aan de prachtige bruidsjurk en de groepsfoto’s, is het huwelijk voltrokken in het stadhuis van Gorichem.

Trouwreportage Gorichem Bruidsfotografie Gorichem 2014-05-01-DSC_3800L1Bruidsfotografie Gorichem

Bij de kerkelijk inzegening mocht niet gefotografeerd worden, en voor mij was dit helaas dus al het einde van een leuke & geweldige bruiloft om te mogen fotograferen.

Lieve Mark & Linette, ik wens jullie een leven vol liefde & geluk toe samen!