Lieneke Fotografie

Loveshoot Reeuwijkse Plassen

Nog maar 2 weken en 1 dag en dan mag ik de bruiloft van Robert & Marjolein fotograferen! Met dit leuke stel (en hun prachtige dochtertje) heb ik vorige maand al een loveshoot bij de Reeuwijkse plassen gedaan. Met een prachtige, super Nederlandse, wolkenlucht, vrolijke dotten geel koolzaad en een gezellig zonnetje hadden ze hiervoor een prima dag geprikt. Bij deze een kleine selectie, zodat jullie er ook van mee kunnen genieten :-)

Loveshoot Reeuwijkse plassennLoveshoot met babyLoveshoot Reeuwijkse plassennLieneke FotografieLieneke FotografieFamilie fotoshoot ReeuwijkLoveshoot Reeuwijkse plassenn

Een loveshoot is ideaal om elkaar voor de bruiloft nog beter te leren kennen. Natuurlijk kunnen ondertussen bijpraten over de bruiloftsplannen en houd je er gegarandeerd een leuke serie foto’s aan over. Ook een loveshoot boeken of op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem contact op voor een afspraak!