Bruiloft Bart & Lidwien

Vandaag precies een maand geleden zijn ze getrouwd. Het was een geweldige dag met oa een heerlijke fruit-shake om de dag goed mee te beginnen, een first-look van bruid en bruidegom buiten in de tuin, de prachtige Nicolaikerk in Utrecht als locatie voor zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening, een gigantisch & kleurrijk taartenbuffet, prachtig weer, heerlijk eten & drinken in de Oude Hortus in Utrecht en heel veel mooie speeches.

De ultieme “highschool love story” noemen ze het zelf. Al jaren bij elkaar in de klas maar pas bij het eindexamenfeest springt de vonk over. Voor Lidwien althans, Bart is er nog niet helemaal zeker van. Gelukkig heeft hij naar zijn hart geluisterd, want alles is helemaal goed gekomen voor deze 2 lovebirds. Bart is nu zóóó overtuigd van zijn liefde voor Lidwien dat hij niet eens kon wachten tot de ambtenaar haar vraag “wil jij ….” gesteld had voordat hij al volmondig “JA” riep :-)

Geniet lekker mee van deze mooie dag en dit prachtige stel & laat gerust een berichtje achter.

Bruidsreportage DoornTrouwreportage Doorn

Wat een beauty!

Bruidsfotografie Doorn

Mijn 2e fotograaf Joost heeft de voorbereidingen bij de mannen gefotografeerd. Raadsel: hoeveel mannen zijn er nodig om een stropdas te strikken?! ;-)

Bruidsfotografie bruidegom utrecht

Mannen en auto’s… ’t Is dat er een bruid stond te wachten anders hadden ze de hele dag om de auto heen blijven staan :-)

Bruidsfotografie bruidegom utrechtBruidsfotografie Doorn first-look in de tuin

Alle foto’s hebben we gemaakt tijdens onze rit over binnendoor weggetjes van Doorn naar Utrecht. Nederland zit vol prachtige plekken!

Trouwreportage UtrechtLieneke Fotografie bruidsfotografieBruidsfotografie UtrechtBruidsfotografieBruidsfotograaf UtrechtLieneke FotografieBruidsfotografie

Bart & Lidwien hadden voor hun gasten een bus geregeld om iedereen tussen de feest- en trouwlocatie gezellig & makkelijk te verplaatsen. Praktisch en gezellig natuurlijk!

Bruiloft bus gastenBruidsfotografie Utrecht NicolaikerkBruidsfotografie Utrecht NicolaikerkBruidsfotografie Utrecht Nicolaikerk

Oeps, te vroeg! Hij wilde ook zóooo graag :-)

Bruidsfotografie Utrecht Nicolaikerk

Na het wettelijk huwelijk zijn alle gasten verplaatst naar het middengedeelte van de kerk voor de huwelijksinzegening.

Huwelijksfotografie Utrecht Nicolaikerk

Er waren mooie speeches van de wederzijdse ouders met mooie wensen & grappige anekdotes.

Bruidsreportage Utrecht NicolaikerkBruidsfotografie Utrecht Nicolaikerktest-7

Na de toost kon iedereen genieten van het uitgebreide taartenbuffet dat door vriendinnen van Lidwien was gemaakt. Het zag er prachtig uit en smaakte net zo lekker als het er uit zag!

Bruiloft taartenbuffet zelfgemaakt

Na het officiële gedeelte zijn alle daggasten naar de Oude Hortus in Utrecht gegaan, waar iedereen in het zonnetje heeft genoten van een rondleiding, een gezellige receptie, nog meer grappige, leuke en ontroerende speeches en een heerlijk diner.

bruidsfotografie oude hortus utrechtbruidsfotografie oude hortus utrecht

Voor mij eindigde de dag na het diner maar door alle gasten en het bruidspaar is er natuurlijk nog de hele avond gefeest! Als afsluiter van de fotoserie bij deze nog een foto van hun prachtige trouwringen.

Trouwringen

Lieve Bart & Lidwien, ik vond het geweldig om op jullie trouwdag aanwezig te mogen zijn. Ik heb genoten van de gezelligheid, jullie hartelijke familie en vrienden en natuurlijk van jullie, een prachtig stel met een mooie toekomst vol avonturen voor jullie. Bedankt! Ik wens jullie een leven vol liefde & gezelligheid toe. Liefs, Lieneke

2 reacties

  1. Bart en Lidwien

    Heel erg mooi!! We komen gauw de rest bekijken, zo nieuwsgierig!

  2. Hoi Bart & Lidwien,

    Nog maar een paar daagjes geduld voor onze afspraak haha.

    Liefs, Lieneke