Heerlijk zomerse bruiloft in Utrecht

Robert is vorig jaar op zijn knieën gegaan voor Marjolein en natuurlijk zei ze “JA” :-) Ze prikten een datum om te gaan trouwen maar tot hun verrassing waren ze ook heel snel in verwachting van een klein wondertje!

De trouwjurk is dus snel uitgezocht, voordat een dikke buik in de weg zou zitten, maar verder hebben ze hun trouwplannen ongewijzigd gelaten. In februari is hun dochtertje Jasmijn geboren en op 22 mei mocht ik hun zomerse bruiloft fotograferen, in de zon, op het gras, bij Fort aan de Klop in Utrecht.

Eind maart waren we al op stap geweest voor een loveshoot om elkaar vast wat beter te leren kennen, check hier het blogje van deze shoot.

Ik begon de dag met het fotograferen van de voorbereidingen van Marjolein bij haar ouders thuis. Met een prachtige jurk, roze trouwschoentjes en ontzettend gave, speciaal voor haar gemaakte oorbellen was het voor mij weer een feestje om te fotograferen. Echt prachtig! (Ik hou wel van een beetje “bling” :-))

Gekleurde trouwschoentjesHuwelijk detailfoto's

Vandaag was niet alleen de trouwdag van Robert & Marjolein, het was ook Marjolein’s verjaardag! In haar oude kamertje had haar moeder 25 rozen neergezet én een verjaardagsboodschap op de muur geschreven :-)

jarig op je trouwdag

De blik van een vader als hij zijn dochter ziet is onbetaalbaar…

Bruidsfotografie

Na de first look in de tuin zijn we naar beschermd wandelgebied Lusthof de Haeck bij de Nieuwkoopse plassen gegaan om foto’s te maken. De Haecke is een supermooi gebied met half verharde wandelpaadjes, bos, rietland, water & velden met kruiden. Een prachtige omgeving die wel ietwat uitdagend was met een bruidsjurk ;-) Alle vliegjes en beestjes uit de wijde omgeving leken wel tussen de lagen tule verstrikt te raken.

Bruidsfotografie UtrechtBruiloft beestjesBruidsfotografie UtrechtBruidsfotografie de Haeck de MeijeBruidsfotografie de Haeck de MeijeBruidsfotografie UtrechtLieneke Fotografie

Na de shoot zijn we naar Fort aan de Klop in Utrecht gereden, waar de prachtige huwelijksceremonie onder een oude kastanjeboom plaatsvond met aansluitend een receptie. De hele dag was overwegend zonnig & stralend weer maar op een gegeven moment kwamen er donkere wolken binnenrollen. Gelukkig bleef het bij “dreigend” en is er geen spatje regen gevallen. Zelf het diner kon buiten geserveerd worden!

Bruidsfotografie Fort aan de Klopbuiten trouwenBruidsfotografie Utrecht

Robert & Marjolein hadden geloften voor elkaar gemaakt en deze tijdens de ceremonie naar elkaar uitgesproken. Super mooi & emotioneel! Het is voor mij altijd bijzonder om hierbij mee te mogen luisteren.

Lieneke FotografieBruidfotografieBruidsfotograaf Utrecht

Na de ceremonie was het tijd voor taart en een toost en een gezellige receptie.

Bruidsfotografie Fort aan de Klop2014-05-22-DSC_4397

Jasmijn was – samen met Marjolein natuurlijk ;-) – het populairste meisje van de dag. Alle oma’s en tante’s smolten meteen van vertedering als Jasmijn in de buurt was :-)

Bruidskindje

Marjolein is ontzettend creatief en had o.a. zelf kleurige bedankjes voor alle gasten gemaakt!

Bruidsfotografie Fort aan de Klop

…even alle vliegjes tussen de lagen tule uit proberen te krijgen…

2014-05-22-DSC_11122014-05-22-DSC_1122

Lieve Robert & Marjolein, ik vond het ontzettend leuk om jullie trouwdag te mogen fotograferen. Ik wens jullie een gelukkige, kleurrijke en liefdevolle toekomst toe!