Lieneke Fotografie

Bruiloft Aart & Amanda

Inmiddels alweer ruim 2 weken geleden mocht ik als 2e fotograaf op pad met André Roosenburg fotografie om de prachtige bruiloft van Aart & Amanda vast te leggen. Bruidsfotografie in Zeeland; altijd leuk & gezellig :-)

We begonnen de dag al vroeg (gelukkig ben ik getrouwd met een bakker die zich nooit verslaapt!) en ik heb alle voorbereidingen bij de bruid vastgelegd. Leuk detail: de sprankelende shoe-clips op haar bruidsschoentjes!Bruisschoenen shoeclipsBruidsfotografie Zeeland

Aart & Amanda komen uit grote families, hadden veel daggasten en dus een heleboel corsages! ’t was een mooi gezicht met alle corsages uitgestald op de salontafel.

Bruidsfotografie corsages rozen

Door de trouwjurk en de corsages te gebruiken, had ik meteen een super setting voor een simpel maar mooi shot van de trouwringen.

Lieneke Fotografie trouwringenTrouwschoenen shoeclips

Na de first-look zijn we naar Veere gegaan om foto’s te maken. Op de groene dijken, langs de haven, in de oude straatjes, van alles wat!

Trouwschoenen shoeclipsLieneke FotografieBruidfotografie VeereBruidsfotografieBruidfotografie VeereBruidfotografie VeereBruidfotografie Zeeland

Het huwelijk werd voltrokken in het gemeentehuis van Arnemuiden. Het jongste broertje van Aart was vol energie en leek al de hele dag niet te stuiten maar halverwege de ceremonie bleek dat zélfs zijn energie-voorraad niet oneindig was ;-)

Bruidsfotografie ArnemuidenBruidsfotografie ArnemuidenHuwelijksvoltrekking Arnemuiden

Hierna volgde nog de kerkelijke huwelijksinzegening, waarbij helaas niet gefotografeerd mocht worden. Voor mij eindigde de dag dus hier.

Lieve Aart & Amanda, ik vond het geweldig om op jullie trouwdag aanwezig te mogen zijn en wens jullie en leven vol liefde & gezelligheid toe!