Bruiloft Rob & Mariëtte

Vandaag weer een bruiloft op de blog waar ik als 2e fotograaf bij was: De bruiloft van Rob & Mariëtte op 23 mei waar ik fotografeerde voor André Roosenburg Fotografie.

’s ochtends toen ik aankwam was Mariëtte nog niet terug van de kapper. Ik heb alvast haar jurk, schoentjes en andere details gefotografeerd terwijl de tijd langzaam wegtikte. Na een “eindelijk klaar, ik kom er aan”-belletje werd de jurk alvast helemaal klaargelegd op de grond, met de hoepel erin zodat Mariëtte, toen ze aankwam, meteen in haar jurk kon “springen”. Gelukkig geen vetersluiting dus 5 minuten na thuiskomst was ze helemaal klaar voor haar trouwdag. Zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt! :-)

Lieneke FotografieBruidsfotografie ochtendBruidsfotografieLieneke Fotografie

Na een emotionele first look in de huiskamer (Rob heeft denk ik wel 3 minuten sprakeloos naar zijn bruidje gestaard voordat hij weer iets kon zeggen), zijn we naar de Benedensas in Heen bij Steenbergen gegaan voor de foto’s.

Trouwreportage BenedensasTrouwautoBruidsfotografie Benedensas

Onderweg naar Middelburg zijn we ook nog even gestopt op de Oesterdam voor een paar laatste foto’s.

Bruidsfotografie ZeelandBruidsfotografie Zeeland

Rob & Mariëtte zijn getrouwd in het stadhuis van Middelburg aan de markt. Opa, één van de getuigen, vertelde dat hij lang geleden in hetzelfde stadhuis is getrouwd met oma (en nog altijd heel gelukkig!)

Bruidsfotografie MiddelburgBruidsfotografie ZeelandTrouwen stadhuis MiddelburgBruidsfotografie Middelburg

Na de officiële ceremonie zijn we naar Huys ter Schelde in Koudekerke gegaan voor de receptie met bruidstaart. Met een bakker in de familie was deze natuurlijk zelf gemaakt & héérlijk.

Bruidsfotografie Huys ter ScheldeTrouwringen close-up

Lieve Rob & Mariëtte, bedankt dat ik jullie dag van dichtbij mee mocht maken. Ik wens jullie een leven vol liefde & gezelligheid toe!

2 reacties

  1. Hoi Lieneke,

    Wat een prachtige foto’s. Wij zijn pas sinds vandaag thuis van huwelijksreis. We proberen zo snel mogelijk een afspraak met André te maken om alle foto’s te bekijken. We zijn zeer benieuwd. Ook nog super bedankt voor de fijne dag 23 mei! De fotoshoot liep helemaal op rolletjes door André en jou.

    Mariette

  2. Hoi Mariëtte,

    Wat leuk om te horen! Ik vond het ook super leuk om er bij te mogen zijn. Morgen zijn jullie alweer een maand getrouwd! Alvast gefeliciteerd :-)

    Liefs, Lieneke