Lieneke Fotografie

Loveshoot Elwin & Michelle

Volgende maand gaat dit enthousiaste & gezellige stel trouwen en ik mag deze bijzondere gebeurtenis vastleggen! Ter voorbereiding hebben we eind maart al een loveshoot gedaan om elkaar wat beter te leren kennen. Leuk detail: ze hebben de foto’s van de loveshoot gebruikt voor hun trouwkaart!

Elwin & Michelle hadden gekozen voor 2 supermooie locaties voor hun loveshoot in Voorschoten: het Koninklijk landgoed de Horsten en het ernaast gelegen park om kasteel Duivenvoorde. Met een prachtig avondzonnetje dat tussen de eeuwenoude bomen scheen, hadden ze geen mooiere locatie kunnen kiezen!

De keuze voor deze locaties was niet geheel toevallig: Elwin & Michelle trouwen in de buurt van deze prachtige parken en op hun huwelijksdag maken we waarschijnlijk ook op één of beide locaties foto’s!

Lieneke FotografieLoveshoot landgoed de HorstenLoveshoot VoorschotenLoveshoot VoorschotenFotoshoot landgoed de HorstenLoveshoot Lieneke Fotografie

Elwin & Michelle hebben elkaar leren kennen via schaatsen en ze wilden dit ook graag in hun loveshoot verwerken. Zo gezegd, zo gedaan en we hebben hun schaatsen (met naam! Hoe cool!) in de bomen geknoopt :-)

Loveshoot kasteel DuivenvoordeLoveshoot Lieneke FotografieLoveshoot kasteel Duivenvoorde

Lieve Elwin & Michelle, tot over een paar weken op jullie bruiloft! Ik heb er zin in!